fbpx
 1. Home
 2. /
 3. Dental blog
 4. /
 5. Koronavírus
 6. /
 7. Koronavírus tesztelés az Evergreen...

Koronavírus tesztelés az Evergreen Dentalban

2020. május 6-tól koronavírus tesztelés indul az Evergreen Dental fogászati klinikán. A koronavírus teszteket munkanapokon, 9 és 16 óra között végezzük. A teszteléshez ujjbegyből vett egy csepp vér szükséges, az eredményeket 24 órán belül, titkosított dokumentum formájában küldjük ki az Ön által előzetesen megadott email címre. A Covid-19 antitest alapú koronavírus teszt a szervezet vírusfertőzésre adott immunreakciója segítségével, specifikus antitestek (IgM, IgG) kimutatásával, 98% -os pontossággal tudja kimutatni a fertőzést.

1 teszt ára bruttó 20.000.-Ft
2 teszt ára bruttó 39.000.-Ft
3 teszt ára bruttó 57.000.-Ft
4 teszt ára bruttó 74.000.-Ft

BEJELENTKEZÉS MUNKANAPOKON 9-16 ÓRA KÖZÖTT LEHETSÉGES KIZÁRÓLAG A +36 70 477 5173 -AS TELEFONSZÁMON!

MIÉRT ÉRDEMES TUDNIA, HOGY ÁTESETT-E A SARS-COV-2 FERTŐZÉSEN?

 • Amennyiben a koronavírus teszt nem mutat emelkedett ellenanyagszintet, akkor vagy még nem esett át a SARS-CoV-2 (koronavírus) fertőzésen, vagy a koronavírus fertőzés olyan korai szakaszában van, amikor az ellenanyag-termelődés még nem kezdődött el. Érdemes tehát fokozottan óvnia magát, és az egyéb körülményeket is figyelembe véve 4 hét múlva célszerű e szűrővizsgálatot megismételni.
 • Amennyiben a koronavíurs teszt után emelkedett IgM és IgG ellenanyagszint eredményeket kap, akkor Önnél vagy lezajlott már vagy a hamarosan befejeződik a koronavírus betegség, azonban ekkor még megfertőzhet másokat.
 • Amennyiben a teszt IgM emelkedett ellenanyagszintet mutat, akkor tudni fogja, hogy jelenleg is folyamatban van a koronavírus fertőzése – függetlenül attól, hogy ez tünetekkel jár vagy tünetmentes.
 • Ha a koronavírus teszt az IgG tekintetében emelkedett ellenanyagszintet mutat, akkor a koronavírus betegsége már feltehetőleg lezajlott, de ennek bizonyítására vírus kimutatási tesztet kell végezni.

KINEK NEM ÉRDEMES KORONAVÍRUS TESZTELÉSRE JELENTKEZNI?

 • Annak, akinél a koronavírus fertőzést víruskimutatással vagy a jellegzetes, specifikus ellenanyagok elemzése alapján már egyértelműen igazolták.
 • Annak, akinek immunhiányos betegsége van, vagy a védekezőképességet gyengítő (immunszuppresszív) gyógyszert szed.

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL A +36 70 477 5173 -AS TELEFONSZÁMON!