Digitális mosolytervezés - Evergreen Dental

Digitális mosolytervezés

  1. Home
  2. /
  3. Digitális mosolytervezés

Digitális technológia

Az esztétikus és egészséges mosoly napjainkban szerencsére már nem elérhetetlen és nem jelent hosszadalmas fogászati procedúrát sem.
A digitális megoldásoknak köszönhetően a fogászati tervezés és kezelés gyorsabb, kiszámíthatóbb és precízebb, mint valaha.

Mi az a digitális mosolytervezés?

A Digitális Smile Design (DSD) egy olyan digitális fogászati rendszer, amely lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy pontosan megtervezzék a páciensek mosolyát.

Ez a folyamat általában egy kamerás fotózással kezdődik, majd a digitális rendszerrel a fogorvosok megtervezik az új mosolyt, és a pácienseknek lehetősége van előre megnézni, hogyan fog kinézni az új mosolyuk. Ez a tervezési folyamat számos olyan tényezőt figyelembe vesz, mint a páciens arckifejezése, arcformája, fogai formája és színe.

Mik az előnyei?

  • Páciens egyéni igényeinek jobb megértése: A Digitális Smile Design segítségével a fogorvosok részletesen meg tudják vizsgálni a páciensek fogait és arcát, és személyre szabottan tervezhetik meg a mosolytervezést, figyelembe véve az egyéni igényeket és elvárásokat.
  • Jobb kommunikáció a fogorvos és páciens között: A DSD technológiával a fogorvosok pontosan meg tudják mutatni a pácienseknek, hogyan fog kinézni az új mosolyuk. Ez lehetővé teszi, hogy a fogorvos és a páciens jobban kommunikáljon egymással, és pontosan megbeszéljék a tervezési folyamatot.
  • Jobb tervezési pontosság: A digitális rendszerrel a fogorvosok pontosan tervezhetik meg az új mosolyt, figyelembe véve a páciens arcának anatómiai jellemzőit, a fogak állapotát és azok alakját, méretét, színét. A pontosabb tervezés lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy jobban előre jelezzék az eredményt, és biztosítsák a jobb végeredményt.
  • Idő- és költségmegtakarítás: A Digitális Smile Design lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy a tervezési és kezelési folyamatot rövidebb idő alatt hajtsák végre, így a pácienseknek kevesebb időt kell eltölteniük a rendelőben. Emellett a pontosabb tervezésnek köszönhetően kevesebb esetben szükséges a korrekció, ami költségmegtakarítást jelenthet a páciensek számára.
  • Jobb végeredmény: A Digitális Smile Design segítségével a fogorvosok pontosan megtervezhetik az új mosolyt, és a páciensek előre láthatják az eredményt. Ez a biztosítja, hogy a végeredmény olyan lesz, amilyet a páciens elvárt és szeretne, és elégedettebbek lesznek a kezelés eredményével.
Dr. Kovács Zoltán8 év tapasztalat a digitális fogászatban

Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan lehet a Digitális Smile Design segítségével új mosolyt tervezni, kérjen időpontot egy konzultációra a rendelőnkben. Várjuk szeretettel!

Hívjon minket vagy írjon nekünk most!
Telefon:+36 70 477 5173
Hétfő – Péntek 9:00 – 17:00
Email: info@evergreendent.hu