Fogászati klinika Budapest | Evergreen Dental

Fogászati klinika

  1. Home
  2. /
  3. Fogászati klinika
Szájsebészeti vizsgálat, konzultáció

Budapest szívében fogadja Önöket amerikai – magyar fogászati klinikánk. Professzionális szolgáltatásokkal várjuk magyar, illetve külföldi pácienseinket, legyen szó akár egy tömésről, vagy nagyobb sebészeti beavatkozásokról.

Tudta, hogy a fogászati kezeléseket altatás vagy szedálás alatt is kérheti?

Igényes terek az Ön kényelméért

A klinika enteriőrjének kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink igazán komfortosan érezzék magukat, hiszen jól tudjuk: nem könnyű belevágni egy fogászati kezelésbe. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a nálunk töltött idő a gyógyulás mellett a kikapcsolódásról is szóljon.

Erről gondoskodik többek között várótermünk, mely egy kényelmes nappali hangulatát idézi. Rövid várakozási időre törekszünk, melyet ingyenes Wi-Fi használata, magazinok, és nyugtató zene hallgatása teszik kellemessé. Emellett minden kezelőnk tágas, így nem kell attól sem tartania, hogy a szűk terek szorongást váltanak ki Önből.

Kompakt megoldások minden fogászati problémára

Klinikánk orvosai hivatásuknak érzik, hogy az Ön fogászati panaszaira a lehető leggyorsabban megtalálják a megfelelő megoldást.

Szolgáltatáspalettánk ezért lefedi a fogászat minden területét, legyen szó egy egyszerű fogtömésről, esztétikai fogászatról, szájsebészetről, vagy egy bonyolultabb csontpótlásról.

Az Evergreen Dental-tól mindig csúcsminőségű orvosi ellátást várhat el világszínvonalú berendezéseinknek, valamint a szigorú európai mércéknek megfelelően képzett szakembereinknek köszönhetően.

A klinikai fogászati központok előnyei

A mai modern fogászaton belül az egyes szakterületek mindinkább elkülönülnek egymástól, és külön-külön tudományággá növik ki magukat. Ezért a korszerű és igazán professzionális fogászat műveléséhez már nem elég egyetlen fogorvos. Ma a legjobb ellátás fontos feltétele, hogy kifejezetten az Ön fogászati problémájához igazodva válasszuk ki a terület tapasztalt specialistáját. Így klinikánkon nem ritka, hogy ugyan azon páciensnek más szakorvos végzi a gyökérkezelést, és más ülteti be az implantátumot.

Klinikánk 3 fogászati székkel rendelkező implantológiai center is egyben, ahol a specialisták egymással konzultálva állítják fel a diagnózist és osztják szét a kezeléseket. Mindezzel Ön időt és pénzt spórolhat ahelyett, hogy fogorvosok és különböző fogászati rendelők között kellene szaladgálnia.

A klinikai ellátás további nagy előnye, hogy bonyolultabb esetekben az orvosok tudásukat megosztva konzultálhatnak egymással, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze. Ezzel egyúttal attól is megkíméljük Önt, hogy egyik szakorvosi rendelőből a másikba kelljen járnia, míg minden panaszát sikerül orvosolni.

Nincs mitől félnie!

A klinikánkon a helyi érzéstelenítés mellett lehetőséget kínálunk az altatásra és szedálásra is, ami ideális választás lehet azok számára, akik kiugróan félnek a fogászati beavatkozásoktól.

Nagyobb, illetve sebészeti beavatkozásokat igénylők számára is kiváló lehetőség, hiszen az egész kezelést egy időben el lehet végezni úgy, hogy a beteg semmit nem érez belőle.

További információért kérjük látogasson el a fájdalommentes fogászat oldalra.

Az épület

Az Evergreen Dental Budapest központjában, az Andrássy út 45. szám alatti patinás épület első emeletén található. A gyönyörű, szecessziós lakóház az UNESCO Világörökség része.

Korábban a legendás Japán Kávéháznak adott otthont, amely a két világháború között élte fénykorát, a korszak pezsgő szellemi életének egyik központjaként. Olyan jelentős művészek fordultak meg itt naponta, mint József Attila, Rejtő Jenő vagy Kassák Lajos. Az egykori kávéház helyén az 1960-as évektől működik az Írók boltja, amely a mai napig kultúrmissziót tölt be. Az épület renoválása 2016-ban kezdődött meg, és jelenleg is folyamatban van.

Hogyan kezdődik?

A regisztrációt, illetve a bejelentkezést követően, klinikánkon páciens koordinátoraink, asszisztenseink és orvosaink mindenben a segítségére lesznek, legyen az a konzultáció, kezelési terv, vagy röntgen készítése. Rugalmasságunknak köszönhetően a legnagyobb mértékben állunk a pácienseink rendelkezésére bármiről is legyen szó.

A célunk, hogy minél jobban megismerjük pácienseinket annak érdekében, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatást tudjuk nyújtani minden helyzetben.

Nálunk Ön nem csak egy páciens a sok közül, hanem Ön A Páciens.

Fogászati labor

Sokan nem tudják, hogy a tökéletes munka elengedhetetlen része a fogorvos, illetve a fogtechnikus szoros együttműködése, a felhasznált anyagok minőségéről nem is beszélve. A legjobb eredmény érdekében, minden egyes fázis után a próbák következnek, annak érdekében, hogy minél jobban személyre tudjuk szabni az aktuális munkákat, legyen az korona, héj, vagy fogpótlás. A próbák alatt az orvosaink tökéletes eredményt kapnak az aktuális munkákról és a technikussal közösen teljesen személyre tudják szabni, hogy a páciens a legkényelmesebb, legesztétikusabb, és a legjobb megoldással távozzon.

A jogszabály szerint a fogorvosok, illetve a klinikák két év garanciát kell vállaljanak a végleges megoldásokra. Nálunk 2-5 év garanciával távozhatnak végleges megoldást kapó pácienseink, illetve egész életen át tartó garanciát vállalunk az implantátumokra, a magas színvonalú anyagainknak és precíz munkáinknak köszönhetően. Egy tökéletes fogászati megoldás legalább 20 évig helyt kell álljon, megfelelő gondoskodás és kontroll mellett. A munka végeztével orvosaink elmondják, hogyan kell tisztítani, és hogy mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy minél tovább tartson a kezelés eredménye.

Az Evergreen Dental Budapest legjobb fogtechnikusaival dolgozik. A munkatársak többsége mesterképzéssel rendelkezik a protézisek, a kerámiák, a fémfeldolgozás és a digitális CAD / CAM tervezés és kivitelezés területén. Az Evergreen Dental olyan modern, digitálisan tervezett megoldásokat kínál, mint például a digitális állapotfelmérés, a számítógépes gyártás és a 3D nyomtatás. Ezeknek a megoldásoknak az egyik nagy előnye, hogy lehetőség nyílik az adatátvitelre vonatkozó egyedi tervek megtakarítására, amelyek lehetővé teszik az újrakivitelezést egy gombnyomással, ha valamilyen ponton javításra vagy cserére van szükség, sok energiát és időt takarítva meg.

Díjaink és elismeréseink

covid-basic-xl

COVID-19 TRUST SHIELD

A COVID-19 Trust Shield program része vagyunk

DD Certificates

GLOBAL PATIENTS CHOICE
DENTAL DEPARTURES

Kiválóság az ügyfélszolgálat területén

di

DENTALIMPLANTSFRIENDS

A DentalimplantsFriends által megbízott klinika

Whatclinic 5 star treatment

Whatclinic

Értékelés: 4.9 – 5 csillagos minősítés a betegek visszajelzései alapján.

Proven expert

Provenexpert.com által megbízott klinika

juno_medical

Junomedical

Értékelés: 5,0 – 5 csillagos kezelés a betegek visszajelzése alapján.

hc

HEALTHCARE CHOICES

Klinikánk tagja a Healthcare Choices Network-nek

Medical travel shield

Klinikánk partnere a medicaltravelshield.com

Kérdése van? Kérjen visszahívást:

    A "Fájl kiválasztása" gombra kattintva feltöltheti meglévő röntgen felvételét.