Fogászati klinika

  1. Home
  2. /
  3. Fogászati klinika

Budapest szívében fogadja Önöket amerikai – magyar fogászati klinikánk. Professzionális szolgáltatásokkal várjuk magyar, illetve külföldi pácienseinket, legyen szó akár egy tömésről, illetve nagyobb sebészeti beavatkozásokról. Angolul és németül beszélő csapatunk mindent megtesz azért, hogy mindenben az Önök segítségére legyünk.

Igényes terek az Ön kényelméért

A klinika enteriőrjének kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink igazán komfortosan érezzék magukat, hiszen jól tudjuk: nem könnyű belevágni egy fogászati kezelésbe. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a nálunk töltött idő a gyógyulás mellett a kikapcsolódásról is szóljon. Erről gondoskodik többek között várótermünk, mely egy kényelmes nappali hangulatát idézi, és ahol frissítőkkel, illetve meleg teával várjuk Önt. A rövid várakozási időt ingyenes Wi-Fi használata, magazinok, valamint napi- és hetilapok teszik kellemessé. Emellett minden kezelőnk tágas, így nem kell attól sem tartania, hogy a szűk terek szorongást váltanak ki Önből.

Kompakt megoldások minden fogászati problémára

Klinikánk orvosai hivatásuknak érzik, hogy az Ön fogászati panaszaira a lehető leggyorsabban megtalálják a megfelelő megoldást. Szolgáltatáspalettánk ezért lefedi a fogászat minden területét, legyen szó egy egyszerű fogtömésről, esztétikai fogászatról, szájsebészetről, vagy egy bonyolultabb csontpótlásról. Az Evergreen Dental-tól mindig csúcsminőségű orvosi ellátást várhat el világszínvonalú berendezéseinknek, valamint a szigorú európai mércéknek megfelelően képzett szakembereinknek köszönhetően.

A klinikai fogászati központok előnyei

A mai modern fogászaton belül az egyes szakterületek mindinkább elkülönülnek egymástól, és külön-külön tudományággá növik ki magukat. Ezért a korszerű és igazán professzionális fogászat műveléséhez már nem elég egyetlen fogorvos. Ma a legjobb ellátás fontos feltétele, hogy kifejezetten az Ön fogászati problémájához igazodva válasszuk ki a terület tapasztalt specialistáját. Így klinikánkon nem ritka, hogy ugyan azon páciensnek más szakorvos végzi a gyökérkezelést, és más ülteti be az implantátumot.

A klinikai ellátás további nagy előnye, hogy bonyolultabb esetekben az orvosok tudásukat megosztva konzultálhatnak egymással, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze. Ezzel egyúttal attól is megkíméljük Önt, hogy egyik szakorvosi rendelőből a másikba kelljen járnia, míg minden panaszát sikerül orvosolni.

Klinikánk megfelel a legszigorúbb előírásoknak, a Global Clinic Rating pedig a legjobb szolgáltatást nyújtó budapesti rendelők közé sorol minket. Mindezek biztosítják, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, illetve csakis a legjobb anyagokkal dolgozhassunk. Célunk, hogy e két dolog kombinációjával kiemelkedő munkát tudjunk végrehajtani, a páciensek számára a legesztétikusabb és legkényelmesebb megoldásokat nyújtsuk, annak érdekében, hogy mosolyukat visszanyerjék.

Nincs mitől félnie!

A klinikánkon a helyi érzéstelenítés mellett lehetőséget kínálunk az altatásra is, ami ideális választás lehet azok számára, akik megszállottan félnek a fogászati beavatkozásoktól. Az altatást a Honvéd kórház elismert fő altatóorvosa végzi.

Nagyobb, illetve sebészeti beavatkozásokat igénylők számára is kiváló lehetőség, hiszen az egész kezelést egy időben el lehet végezni úgy, hogy a beteg semmit nem érez belőle. További információért kérjük látogasson el weboldalunkra.

Modern fogászati klinika vagy egyetlen fogorvos?

A mai modern fogászat azt a tendenciát mutatja, hogy a kezelések, fogászati beavatkozások elkülönülnek egymástól. A fogászaton belüli szakosodás elengedhetetlen a mai fogászatban. Manapság már nincs az a fogorvos, aki mindennel foglalkozik. Az összetett kezeléseknél elkerülhetetlen a megfelelő szakemberek alkalmazása, mint pl. implantológus, endodentológus, ami azt jelenti, hogy más szakember fog gyökér kezelni illetve más fogja elvégezni az implantációt.

Klinikánk 4 fogászati székkel rendelkező implantológiai center is egyben, ahol a specialisták egymással konzultálva állítják fel a diagnózist és osztják szét a kezeléseket. Mindezzel Ön időt és pénzt spórolhat ahelyett, hogy fogorvosok és különböző fogászati rendelők között kellene szaladgálnia.

Az épület

Az Evergreen Dental Budapest központjában, az Andrássy út 45. szám alatti patinás épület első emeletén található. A gyönyörű, szecessziós lakóház az UNESCO Világörökség része.

Korábban a legendás Japán Kávéháznak adott otthont, amely a két világháború között élte fénykorát, a korszak pezsgő szellemi életének egyik központjaként. Olyan jelentős művészek fordultak meg itt naponta, mint József Attila, Rejtő Jenő vagy Kassák Lajos. Az egykori kávéház helyén az 1960-as évektől működik az Írók boltja, amely a mai napig kultúrmissziót tölt be. Az épület renoválása 2016-ban kezdődött meg, és jelenleg is folyamatban van.

Hogyan kezdődik

A regisztrációt, illetve a bejelentkezést követően, klinikánkon a páciens koordinátoraink, orvosaink mindenben a segítségére lesznek, legyen az a konzultáció, kezelési terv, vagy röntgen készítése. Rugalmasságunknak köszönhetően a legnagyobb mértékben állunk a pácienseink rendelkezésére bármiről is legyen szó. A célunk, hogy minél jobban megismerjük pácienseinket annak érdekében, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatást tudjuk nyújtani minden helyzetben. Nálunk Ön nem csak egy páciens a sok közül, hanem Ön a páciens.

Fogászati labor

Sokan nem tudják, hogy a tökéletes munka elengedhetetlen része a fogorvos, illetve a fogtechnikus szoros együttműködése, a felhasznált anyagok minőségéről nem is beszélve. A legjobb eredmény érdekében, minden egyes fázis után a próbák következnek, annak érdekében, hogy minél jobban személyre tudjuk szabni az aktuális munkákat, legyen az korona, héj, vagy fogpótlás. A próbák alatt az orvosaink tökéletes eredményt kapnak az aktuális munkákról és a technikussal közösen teljesen személyre tudják szabni, hogy a páciens a legkényelmesebb, legesztétikusabb, és a legjobb megoldással távozzon.

A jogszabály szerint a fogorvosok, illetve a klinikák két év garanciát kell vállaljanak végleges megoldásokra. Nálunk 5-7 év garanciával távozhatnak a végleges megoldást kapó pácienseink, illetve egész életen át tartó garanciát vállalunk az implantátumokra, köszönhetően a magas színvonalú anyagainknak és precíz munkáinknak. Egy tökéletes fogászati megoldás legalább 20 évig helyt kell álljon, megfelelő gondoskodás és kontroll mellett. A munka végeztével orvosaink elmondják, hogyan kell tisztítani, és hogy mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy minél tovább tartson a kezelés eredménye.

Az Evergreen Dental-nál Budapest egyik legjobb fogtechnikusa a laboratóriumi vezetőnk, és a munkatársak többsége mesterképzéssel rendelkezik a protézisek, a kerámiák, a fémfeldolgozás és a digitális CAD / CAM tervezés és kivitelezés területén. Az Evergreen Dental már most kínálja ezeket a modern, digitálisan tervezett megoldásokat, mint például a digitális állapotfelmérés, a számítógépes gyártás és a 3D nyomtatás. Ezeknek a megoldásoknak az egyik nagy előnye, hogy lehetőség nyílik az adatátvitelre vonatkozó egyedi tervek megtakarítására, amelyek lehetővé teszik az újratermelést egy gombnyomással, ha valamilyen ponton javításra vagy cserére van szükség, sok energiát és időt takarítva meg.

Díjaink és elismeréseink

GCR ACCREDITED CLINIC

A legjobb szolgáltatást nyújtó klinikák között Budapesten (475 klinika), a harmadik (127.000 fogászati klinika)

gcr

GLOBAL CLINIC RATING

A világ összes fogászati klinikája között a legmagasabb 1%-ban, Budapest 10 legjobb fogászata között

hc

HEALTHCARE CHOICES

Klinikánk tagja a Healthcare Choices Network-nek

Medical travel shield

Klinikánk partnere a medicaltravelshield.com

ProvenExpert

Proven expert

Provenexpert.com által megbízott klinika

juno_medical

Junomedical

Értékelés: 5,0 – 5 csillagos kezelés a betegek visszajelzése alapján.

di

DENTALIMPLANTSFRIENDS

A DentalimplantsFriends által megbízott klinika

whatclinic

Whatclinic

Értékelés: 4.9 – 5 csillagos minősítés a betegek visszajelzései alapján.