Fogászati klinika

“Budapest szívében fogadja Önöket az amerikai – magyar fogászati klinikánk. Professzionális szolgáltatásokkal várjuk a magyar, illetve külföldi pácienseinket legyen szó akár egy tömésről, illetve nagyobb sebészeti beavatkozásokról. Angolul beszélő csapatunk mindent megesz azért, hogy a segítségére legyünk mindenben. Nagy büszkeséggel tölt el minket hogy Global Clinic Rating a több mint 500 Budapesti fogászati közül minket választott az elsőnek a legjobb szolgáltatás tekintetében, illetve nemzetközi szinten a 3. legjobbnak a 127.000 fogászati klinikából.”

Artúr Kovács - Managing director

Igényes terek az Ön kényelméért

A klinika enteriőrjének kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink igazán komfortosan érezzék magukat, hiszen jól tudjuk: nem könnyű belevágni egy fogászati kezelésbe. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a nálunk töltött idő a gyógyulás mellett a kikapcsolódásról is szóljon. Erről gondoskodik többek között várónk, mely egy kényelmes nappali hangulatát idézi, és ahol frissítőkkel, illetve meleg teával várjuk Önt. A rövid várakozási időt ingyenes Wi-Fi használat, magazinok, valamint napi- és hetilapok teszik kellemessé. Emellett minden kezelőnk tágas, így nem kell attól sem tartania, hogy a szűk terek szorongást váltanak ki Önből.

Wartezimmer Evergreen Dental
Digitale Lächelnplanung

Kompakt megoldások minden fogászati problémára

Klinikánk orvosai hivatásuknak érzik, hogy az Ön fogászati panaszaira a lehető leggyorsabban megtalálják a megfelelő megoldást. Szolgáltatáspalettánk ezért lefedi a fogászat minden területét, legyen szó egy egyszerű fogtömésről, esztétikai fogászatról, szájsebészetről, vagy egy bonyolultabb csontpótlásról. Az Evergreen Dental-tól mindig csúcsminőségű orvosi ellátást várhat el világszínvonalú berendezéseinknek, valamint a szigorú európai mércéknek megfelelően képzett szakembereinknek köszönhetően.

A klinikai fogászati központok előnyei

A mai modern fogászaton belül az egyes szakterületek mindinkább elkülönülnek egymástól, és külön-külön tudományággá növik ki magukat. Ezért a korszerű és igazán professzionális fogászat műveléséhez már nem elég egyetlen fogorvos. Ma a legjobb ellátás fontos feltétele, hogy kifejezetten az Ön fogászati problémájához igazodva válasszuk ki a terület tapasztalt specialistáját. Így klinikánkon nem ritka, hogy más szakorvos végzi a gyökérkezelést, és más ülteti be az implantátumot, miközben a páciens azonos.

A klinikai ellátás további nagy előnye, hogy bonyolultabb esetekben az orvosok tudásukat megosztva konzultálhatnak egymással, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze. Ezzel egyúttal attól is megkíméljük Önt, hogy egyik szakorvosi rendelőből a másikba kelljen járnia, míg minden panaszát sikerül orvosolni.

Nem kell mitől félnie!

A klinikánkon lehetőséget kínálunk a helyi érzéstelenítés mellett az altatásra is, ami ideális választás lehet azok számára, akik megszállottan félnek a fogászati beavatkozásoktól. Az altatást a Honvéd kórház elismert fő altatóorvosa végzi.

Nagyobb, illetve sebészeti beavatkozásokat igénylők számára is kiváló lehetőség, hiszen az egész kezelést egy időben el lehet végezni úgy, hogy a beteg semmit nem érez belőle. További információért kérjük látogasson el weboldalunkra

Aufwachraum von Evergreen Dental

Modern fogászati klinika vagy egyetlen fogorvos?

A mai modern fogászat azt a tendenciát mutatja, hogy a kezelések, fogászati beavatkozások elkülönülnek egymástól. A fogászaton belüli szakosodás elengedhetetlen a mai fogászatban. Manapság már nincs az a fogorvos, aki mindennel foglalkozik, összetett kezeléseknél elkerülhetetlen a megfelelő szakemberek alkalmazása, implantológus, endodentológus, ami azt jelenti, hogy más szakember fog gyökér kezelni illetve más fog implantálni.

A klinikánk 5 fogászati székkel rendelkező implantológiai center is egyben, ahol a specialisták egymás között konzultálva állítják fel a diagnózist és osztják szét a kezeléseket. Mindezzel időt és pénzt tud spórolni, ahelyett hogy fogorvosok között kelljen szaladgálnia.

Der Eingangsbereich zu Evergreen Dental

Az épület

Az Evergreen Dental Budapest központjában, az Andrássy út 45. szám alatti patinás épület első emeletén található. A gyönyörű, szecessziós lakóház az UNESCO Világörökség része.

Korábban a legendás Japán Kávéháznak adott otthont, amely a két világháború között élte fénykorát, a korszak pezsgő szellemi életének egyik központjaként. Olyan jelentős művészek fordultak meg itt naponta, mint József Attila, Rejtő Jenő vagy Kassák Lajos. Az egykori kávéház helyén az 1960-as évektől működik az Írók boltja, amely a mai napig kultúrmissziót tölt be.

Az épület renoválása 2016-ban kezdődött meg, és jelenleg is folyamatban van.

Hogyan kezdődik

A regisztrációt, illetve a bejelentkezést követően, klinikánkon a páciens koordinátoraink, orvosaink mindenben a segítségére lesznek, legyen az a konzultáció, kezelési terv, vagy röntgen készítése. Rugalmasságunknak köszönhetően a legnagyobb mértékben állunk a pácienseink rendelkezésére bármiről is legyen szó. A célunk, hogy minél jobban megismerjük a pácienseinket, annak érdekében, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatást tudjuk nyújtani minden helyzetben. Nálunk Ön nem csak egy páciens a sok közül, hanem Ön a páciens.

Dekoration bei Evergreen Dental