fbpx

Garancia

 1. Home
 2. /
 3. Garancia

GARANCIA ÉS UTÓGONDOZÁS

A garancia az egyik legfontosabb tényező lehet a klinika kiválasztása során. Az Evergreen Dental az egyik legkomplexebb garanciát kínálja a páciensei számára Budapesten. Tudva azt, hogy orvosaink, a technikánk, illetve a felhasznált anyagaink a legjobbak, bátran vállaljuk ezt a kivételes garanciális ajánlatot.

Egy másik fontos tényező a garanciánál a páciens kezelés utáni fogápolása. A rendszeres ápolás, és a kontroll elengedhetetlen része annak, hogy minél tovább tartson a kezelés eredménye!

A GARANCIÁK IDŐTARTAMA

Az alábbiakban áttekintjük az általunk kínált különböző típusú fogászati megoldások garanciális idejét:

IDEIGLENES MEGOLDÁSOK + GYÖKÉRKEZELÉS

No guarantee

A GYÖKÉRKEZELT FOGON LÉVŐ KORONA: HA A KORONÁT A GYÖKÉRKEZELÉS SIKERTELENSÉGE MIATT KI KELL CSERÉLNI.

No guarantee

JAVÍTÁSOK

6 months

TÖMÉSEK

6 months

KIVEHETŐ MEGOLDÁSOK

2 years

PORCELÁN HÉJAK

1 year

RÖGZÍTETT MEGOLDÁSOK

5 years

FIX NOBEL PROCERA MEGOLDÁSOK

5 years with a worldwide support

IMPLANTÁTUMOK

Lifetime

Az implantátumokra vonatkozó garanciához mindenképp be kell tartani az éves kontrollt, amely magában foglal egy panorámaröntgen felvételt és egy szájhigiéniai kezelést. Dohányzás, allergia, diabetes (vagy: cukorbetegség) esetén kötelező az éves kétszeri kontroll. Továbbá néhány speciális esetben, amikor magas a kockázati tényező arra, hogy nem lesz sikeres a kezelés, nem tudunk garanciát vállalni, de ilyen esetben mindig tájékoztatjuk a pácienseket még a kezelés megkezdése előtt!

Magas kockázati tényezők:

 • degeneráció a csontban, illetve az ínyben
 • kiszámíthatatlan külső tényező (baleset, fogsor elejtése)
 • gyors súlyveszteség rövid időn belül
 • betegségek, amelyek negatív hatással lehetnek a kezelésre (kemoterápia, magas cukorbetegség, epilepszia, csontritkulás)
 • a kivehető pótlások nem megfelelő tisztítása (teljes, részleges fogsor)
 • más klinikán történt beavatkozások egy harmadik személy által

A garancia a szükséges javításokra, illetve az idő előtti anyaghibára terjed ki. A garancia továbbá nem terjed ki a műanyag részek, kompozit összetevők, valamint a protézisek bélésére, valamint a későbbiekben szükséges gyökérkezelések vagy a gyulladások kezelésére. Az Evergreen Dental nem vállal felelősséget olyan problémákért, amelyek a röntgenfelvételen, illetve a kezelésen nem voltak láthatóak.

Mi történik, ha garanciális esetről beszélünk?

A Semmelweis Egyetem és az Oxfordi Egyetem tanulmánya szerint a garancia aránya Nyugat-Európában 5%. Magyarországon ez az arány 2,7%. Tehát még optimális tervezéssel és kivitelezéssel sem lehet teljesen kizárni a problémát.

Az Evergreen Dental rendkívül kiterjedt és páciensbarát garanciaszabályozással rendelkezik: garanciális ügyintézés esetén természetesen a garanciális munka ingyenes, illetve az utazási költség is visszatéríthető.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Röntgen felvétel