Fog implantáció Budapest | Evergreen Dental

Fog implantáció

 1. Home
 2. /
 3. Fogászati kezelések
 4. /
 5. Fog implantáció

GONDTALAN ÉLET FOGHIÁNY NÉLKÜL, EGÉSZSÉGES MOSOLLYAL

most ingyen konzultációval és CT felvétel készítéssel

Hogyan lesz Önnek is hiánytalan és esztétikus mosolya anélkül, hogy hónapokat töltene és milliókat költene a fogászaton?
Ismerje meg a fogászati implantáció nyújtotta felszabadultságot!
Vegyen részt díjmentes fogászati konzultációnkon és mi azonnal megmondjuk, melyik a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára.

Sőt, az ingyenes konzultáció során CT felvételt is készítünk, mely alapján a helyszínen megtudhatja mennyi csontja van és hogy hány implantátumra lenne szüksége!

ÖN IS MAGÁRA ISMER EZEKBEN A HELYZETEKBEN?

 • Nehezen rág?
 • Észrevehetően hiányzik egy vagy több foga?
 • Mosolygás közben zavarja a foghiány?
 • Kényelmetlen a protézise?
 • Szégyelli a mosolyát társaságban?
 • Nehézségei vannak a beszédben vagy az evésben?
 • Szeretne tartós megoldást a foghiányra?
 • Protézise nem illeszkedik megfelelően?

Ha csak az egyik pont is igaz Önre a fentiek közül, akkor jó helyen jár!
Van megoldás a problémájára!

dental implants supported denture

Emberek ezreit frusztrálja egyetlen fog hiánya is, mely hátráltatja őket a munkavégzésben, nem tudnak jókat enni,
nem szívesen mosolyognak.
Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egy ilyen kellemetlenség miatt inkább kihagyott egy progamot, mert folyton attól félt, a fogai miatt
rossz benyomást kelt másokban!

Mi itt az Evergreen Dental fogászaton sok ilyen történettel találkoztunk már, jól ismerjük ezeket a helyzeteket!

A KOMPROMISSZUM NÉLKÜLI MEGOLDÁS: A FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM

MI AZ A FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM?

A fogászati implantátum egy mesterséges gyökér, amelyet az elveszett fogak helyére helyeznek el.
fogászati implantátum anyaga titán, speciális, összecsontosodást segítő felületkezeléssel.

FONTOS: Akkor sem kell aggódnia, ha Ön fémallergiával küzd, mivel a titániumot az emberi szervezet teljes mértékben elfogadja.

Dental implant model

KINEK NYÚJT MEGOLDÁST AZ IMPLANTÁTUM?

A fogászati implantátumok már egyetlen fog hiánya esetén is kiváló megoldást nyújtanak.

Szinte bármilyen típusú foghiány esetén alkalmazhatók, legyen szó kisebb hiányokról vagy teljes fogatlan állapotról.

Fogorvosaink a legmodernebb technológiákkal és szakértelemmel végzik el a teljes szájrehabilitációt, biztosítva ezzel az Ön számára a lehető legtermészetesebb eredményt és kényelmet.

Dental consultation with the chef oral surgeon

MI A TEENDŐM, HA ÉRDEKEL AZ ELJÁRÁS?

Amennyiben Önnek szimpatikus az implantációs eljárás, most díjmentesen vehet részt az implantálással kapcsolatos konzultációnkon Budapest belvárosában, az Oktogon mellett található fogászatunkon!

A helyszínen egy anamnézis lap kitöltése után fogorvosunk azonnal fogadja Önt!
A rendelőben orvosunk meghallgatja panaszát és megvizsgálja fogait, majd asszisztenseink egy 3D-s CT felvételt készítenek állcsontjairól.

MIÉRT FONTOS A CT?
Csak a CT-vizsgálat teszi lehetővé a csontkínálat feltérképezését, ami a megfelelő implantátumméret- és pozíció kiválasztásához szükséges, valamint annak meghatározásához, hogy Önnek van-e elegendő csontja az implantátumok behelyezéséhez.

A vizsgálat után szakorvosunk kezelési tervet készít, melyet a helyszínen részletesen el is magyaráz Önnek!
Arra bíztatjuk, hogy mindent kérdezzen meg bátran, rossz kérdés nem létezik!

FOGPÓTLÁST VAGY FIX FOGSORT LEMONDÁSOK NÉLKÜL?
NEM LEHETETLEN!

Az implantálás előnyei:

 • nem kell az egészséges fogállományt bevonni a kezelésbe
 • kizárólag a foghiány területére koncentrál
 • nem okoz furcsa, diszkomfort érzést
 • megmarad a rendes ízérzékelés
 • teljesen fix, nem mozdul el
 • beépül a csontba
 • kevés csont esetén a csontállomány pótolható
 • a saját foghoz ez a megoldás hasonlít a legjobban
 • szakmailag és biológiailag a legelegánsabb megoldás

Ha a felsoroltak közül legalább kettő szempontot szimpatikusnak talált, az implantáció megfelelő megoldás lehet az Ön problémájára.

Így segítünk Önnek!

1

A fogászati munka megtervezése

Ha az állapotfelmérés és konzultáció megtörtént és az implantáció lehetséges, fel kell állítani a kezelési tervet, melynek része a készíthető fogpótlás típusa is. Ez határozza meg a szükséges implantátumok mennyiségét és méretét is, valamint azt, hogy kell-e ideiglenes fogpótlást készíteni. Ebben a fázisban világos képet kap a teljes kezelésről és a kapcsolódó költségekről.

2

Implantátum behelyezése

A fogimplantátumokat steril körülmények között, általában helyi érzéstelenítésben helyezzük be.  A behelyezés után mindig készítünk egy ellenőrző röntgenfelvételt. Körülbelül 2-3 hét múlva a varratok felszívódnak.
FONTOS: Ha Önnek rossz élményei vannak vagy szorong a fogászati beavatkozásoktól, ne aggódjon, mert nálunk minden kezelést altatásban és szedálásban is igénybe vehet.

3

A beültetés után

Ez egy rutinszerű folyamat, mely általában 15-20 percet vesz igénybe implantátumonként. Közvetlenül a beültetés után egy ellenőrző röntgenfelvételt készítünk, ami dokumentálja a műtét utáni állapotot. Ezen ellenőrízhető az implantátumok helyzete is.

4

A végleges fogpótlás

A behelyezést követően általában 3 hónapos gyógyulási időnek kell eltelnie a végleges fogpótlás elkészítése előtt. Ennek elkészítéséhez fogpótlástípustól függően 3-10 nap szükséges, köszönhetően a digitális technológiának.

5

Utógondozás

Az implantátum hosszú távú sikere a megfelelő szájhigiénián és a rendszeres, legalább évente egyszeri ellenőrzéseken alapul.

miért válassza az evergreen dentalt?

Fogászatunkon professzionális szakembereink kiváló minőségű fogászati kezelést nyújtanak a rendelkezésre álló prémium anyagok felhasználásával, megfizethető áron.

 • Orvosaink a magyar egyetemi oktatásban résztvevő szakemberek
 • Implantátumainkra magas minőségű csavarozható, nem ragasztott koronák kerülnek
 • Lehetőség van klinikánkon foghúzás utáni azonnali implantálásra
 • Számítógép vezérelt implantációt is végzünk, melynek köszönhetően szélsőséges esetekben is rendkívül pontosan meghatározható és kivitelezhető az implantátum behelyezése akkor is, ha Önnek csak nagyon kevés csontja van. Ezzel az eljárással időt nyerünk és pénzt takarítunk meg Önnek (pl. csontpótlás elkerülése)
 • Ha Önnek egyáltalán nincsen csontállománya, akkor is van megoldásunk: csontpótlást végzünk, hogy mindenképpen el tudjuk végezni Önnek az implantációt.
 • Kezeléseinket altatásban és szedálásban is elvégezzük!

A pácienseinktől kapott visszajelzések alapján az elégedettségük fő szempontjai a következők:

 • Hatékony és eredményes kommunikáció az első kapcsolatfelvételtől kezdve
 • Professzionális szakemberek
 • Kiváló minőségű berendezések és anyagok
 • Tisztességes árak, kiváló ár-érték arány
 • Rugalmas és gondoskodó csapat
 • Nincsenek rejtett költségek
 • Garanciális feltételek
 • Gyönyörű és központi elhelyezkedés

Milyen típusú teljes fogpótlások léteznek fogászati implantátumokkal?

Teljes fogpótlásról akkor beszélünk, ha az összes fog hiányzik. A rágási és beszédfunkció, valamint az esztétika helyreállításához jelentős fogászati beavatkozásra van szükség. Az Evergreen Dentalban a teljes fogpótlás előnye, hogy ezek a problémák viszonylag rövid idő alatt megoldhatók.

Pácienseink ellátását jellemzően két körre bonthatjuk. Az elsőnél az implantátumokat és az ideiglenes fogpótlását, a másodiknál pedig a végleges fogpótlását kapja meg.

TÖBB IMPLANTÁTUM KORONÁKKAL / HIDAKKAL

Az implantátumok kiterjedtebb, kényelmesebben viselhető és funkcióképesebb megoldások elkészítésére a legalkalmasabbak, nem csak egyetlen koronára. Két vagy több, legalább 3 fogat (koronát) hordozó implantátumot nevezünk implantátumos hídnak.
Például három vagy négy hiányzó fogat két implantátummal és egy 3 vagy 4 fogból álló híddal lehet pótolni.

A helyzettől függően az egyes implantátumok és koronák, illetve a több implantátum és a híd kombinációja is elvégezhető.

Fogainak több, mint a fele kezelésre szorul?
Ne várjon tovább, Önnek a teljes körű fogpótlás a megfelelő eljárás!
Egy teljes szájrestaurációval újra egészségesen haraphat és felszabadultan nevethet.

ALL-ON-4™ FOGPÓTLÁS

Az All-on-4™ fogászati implantátum megoldás egy nagyon hatékony technika, amely lehetővé teszi, hogy a felső és az alsó állkapocsban egyaránt csak 4 implantátumon rögzített hidat hozzanak létre, ennek feltétele a kitűntetett pozíciókba behelyezett megfelelő hosszúságú implantátumok.  Az All-on-4™ biztonságos rögzítéssel hosszú távú esztétikai és funkcionális megoldást biztosít. Ez még a kevesebb csonttal rendelkező pácienseknek is csodálatos mosolyt és kitűnő rágóképességet tesz lehetővé.

Mivel csak négy implantátumra van szükség, a kezelési idő is rövidebb lesz. Az All-on-4™ nagyobb stabilitást biztosít a csontban, és elkerülheti az olyan további műtéteket, mint a csontpótlás és a arcüregemelés. Az implantátumok behelyezését követően a fogtechnikus 5 nap alatt egy kivehető ideiglenes, vagy akár rögzített pótlást készít, hogy a gyógyulási idő alatt se legyen fogatlan.
Az All-on-4™ híd fogai mind funkciójukban, mind esztétikájukban nagyon hasonlítanak a valódi fogakhoz. Ezért normálisan lehet velük enni és beszélni. Három hónapos gyógyulási idő után a fogorvos rögzítheti a végleges hidat, amelyet mindig csavarral rögzítenek* ahelyett, hogy beragasztanák.
*A csavarral rögzített fix megoldások rendkívül nagy előnye, hogy a későbbiekben szükségessé váló kezeléshez (pl.ínygyulladás) vagy karbantartáshoz a fogpótlás roncsolás mentesen eltávolítható, a kezelés befejeztével pedig visszahelyezhető, így nem kell új fogpótlást készíteni.

Ezzel az eljárással Ön végre újra élvezheti az evést, hiszen újra rendesen tud majd rágni és az ízeket megfelelően fogja érezni, köszönhetően annak, hogy a szájpadlása szabadon marad, nem lesz fedett.
Az all-on-4 egy rögzített, nem kivehető pótlás, amely olyan életet tesz lehetővé az Ön számára, mintha eredeti fogakkal rendelkezne.

HASZNÁLJA KI A LEHETŐSÉGET

Mivel a fogászatban általában többféle megoldási lehetőség is van, jöjjön el klinikánkra egy ingyenes előzetes vizsgálatra,
hogy megtudja, Önnek melyik a legjobb megoldás!
Az Evergreen Dental-nál nagyon fontosnak tartjuk, hogy a teljes fogpótlási eljárás megkezdése előtt megismerkedjünk Önnel, hogy közösen tudjuk felmérni a lehetőségeket és megtaláljuk a legjobb megoldást, hiszen a végeredmény nagyban befolyásolja majd az Ön komfortérzetét az elkövetkező évtizedekre. 
A fogászati implantáció sok problémára biztos megoldást nyújthat!

Akikre az egész kezelés folyamán számíthat

Az Evergreen Dental fogászaton csapatmunkában dolgozunk, hogy minden Páciensünk a lehető legjobb ellátásban részesüljön.
Nálunk mindenki a maga területén a legjobbat nyújtja.

 • Telefonos kapcsolattartók az első kapcsolatfelvételtől kezdve gondoskodnak arról, hogy minden információhoz hozzájusson, amire szüksége van, és segítsenek az időpontfoglalásban.
 • Páciens koordinátoraink a kezelési folyamat minden lépésénél Ön mellett állnak, és segítik a zökkenőmentes ellátást.
 • Asszisztenseink professzionális támogatást nyújtanak a fogorvosoknak és szájsebészeknek, biztosítva a zökkenőmentes és hatékony munkavégzést.
 • Protetikusaink magas szintű szakértelemmel és precizitással, naprakész tudással készítik el az egyedi és esztétikus fogpótlásokat
 • Szájsebészeink magasan képzett szakemberek, akik a legújabb technológiákat és módszereket alkalmazzák a komplex beavatkozások során.

Csapatunk minden tagja elkötelezett amellett, hogy Ön a lehető legkényelmesebben és legnyugodtabban érezze magát a kezelések során.
Látogasson el hozzánk, és tapasztalja meg a professzionális és személyre szabott ellátásunkat!

rólunk mondták

„Az All-on-4 kezelést választottam, és nem is lehetnék elégedettebb! Csak négy implantátum, és most egy gyönyörűen rögzített fogsort hordhatok. Az eljárás egyszerű és gyors volt, és az eredmények azonnal láthatók. Visszanyertem a mosolyomat és a rágóképességemet, és ezért hálás vagyok a fogorvosomnak és csapatának. Az All-on-4 megváltoztatta az életemet, és mindenkinek csak ajánlani tudom!”
K. Antónia

Dr. Kovács Zoltán

Dr. Weber Anna Bella

Szájsebész, főorvos

Dr. Simay Attila

A HELYSZÍN, AHOL SZERETETTEL VÁRJUK

Az Andrássy úton elegánsan sorakozó, patinás épületek egyik legimpozánsabb ingatlanjában kapott helyet
minden fogászati igényt kielégítő fogorvosi rendelőnk.
Otthonos környezetben, minden kényelemmel és professzionális gépekkel felszerelt rendelőkben,
fogászati kezelések széles skálájával várjuk Önt.

Címünk: 1061 Budapest, Andrássy út 45.

akiknek már mosolyt csaltunk az arcára

Tudjuk, hogy néha nehéz a választás, gátol minket a szorongás, de hisszük, hogy hosszú távon megéri leküzdeni ellenérzésünket,
hiszen mosolyunk befeketetés az életünkbe!

Bennünk megbízhat

Fogorvosaink a magyar egyetemi oktatásban is résztvevő szakemberek, akik minden szempontból az oktatási irányelveket és előnyöket helyezik előtérbe. Elsődleges célunk a páciensek hosszú távú elégedettsége, nem pedig csupán az átadáskori öröm biztosítása.
Örömmel állunk az Ön rendelkezésére is!

NINCS MITŐL FÉLNIE!

Ön is azok közé tartozik, akik akár hónapokig is húzzák-halasztják a fogászati kezeléseket, mert annyira tartanak a fájdalomtól?
Pedig a halogatás sosem jó taktika. A kezeletlen problémák egyre komolyabbá válhatnak az idők során, később még több kellemetlenséget okozva Önnek.

Jó hírünk van!
Lehet bármilyen komplikált az esete, klinikánk orvosai mégis képesek fájdalommentesen kezelni Önt, köszönhetően az Evergreen Dental-nál elérhető professzionális altatásos fogászatnak.

ha kíváncsi lett, hogyan segíthetünk az Ön problémáján is, töltse ki az űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Amennyiben van röntgen felvétele vagy egyéb fogászati dokumentuma, amit megosztana velünk, itt feltöltheti!