Esztétikai kezelések

  1. Home
  2. /
  3. Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászat

Az esztétikai megoldások az utóbbi időben kiemelt prioritássá váltak a fogászatban, mivel a legújabb technológiák lehetővé teszik a kiváló minőségű, az eredetire tökéletesen hasonlító fogak megjelenését. A teljes kerámia koronák, a digitális mosolytervezés a legmodernebb, korrekt áron elérhető kezelésekké váltak. Esztétikai fogászatról elsősorban akkor beszélünk, amikor a fogak kinézetét vagy alakját kell korrigálni.

Ne hagyja ki a lehetőséget!

FOGÁSZATI KORONÁK ÉS HIDAK

Ha egy fog jelentősen sérült vagy görbe, de a gyökér jó, és gyulladás nem észlelhető, akkor megtartható és a fog lefedhető egy koronával. A korona védi a fogat, és megoldja a funkcionális és esztétikai problémákat. A koronákkal és hidakkal tökéletesen utánozhatjuk a valódi fogakat, így még a gyakorlott szemek sem biztos, hogy észreveszik a különbséget az eredeti és a műfog között. A koronák és hidak főként fémmel egybeolvasztott kerámiából vagy cirkóniumból készülnek.

Foghiány esetén implantációt követően a korona az implantátumra rögzül, átmenőcsavar segítségével. Ebben az esetben implant-koronáról beszélünk.

Fogászati koronák már 78.000 forinttól az Evergreen Dentalnál

Foghídról akkor beszélünk, ha egy vagy több foghiányt implantátum beültetése helyett híddal látunk el. A híd mindig legalább három részből áll, és a hiányt úgy hidalja át, hogy a két szomszédos fogra rögzítik, amelyek a pillérek, vagy hasonló módon két vagy több implantátumra. Utóbbi esetben beszélünk fogászati implantátumokból álló hídról.

A híd elemei egyben koronák is, és szinte minden korona és híd fémből készül kerámia béléssel, full kerámiából vagy cirkóniumból.

HÉJAK

A héjak esztétikailag korrigálhatják a fogak kinézetét, ezért a kozmetikai vagy esztétikai fogászat kategóriájába tartoznak. Ezeket a hártyaszerű, egyedi kerámiahéjakat a fogak felszínére helyezik. Ez az eljárás minimálisan invazív, mivel csak a fog külső felületét, a zománcot távolítják el.  A felhasznált anyagnak (porcelán) köszönhetően a héjak hosszú ideig tartanak és nagyon ellenállóak. Számos optikai rendellenesség megoldható vele.

Héjak már 110.000 forinttól az Evergreen Dentalnál

FOGFEHÉRÍTÉS

Tudta, hogy mások rólunk alkotott általános képét nagyban befolyásolja a mosolyunk és a fogaink állapota?

Egy tanulmány szerint az első találkozások során az esetek 78%-ában észrevesszük mások mosolyát és fogait.

Nem vagy elégedett a fogaid színével? Szeretne fehérebb fogakat? Professzionális fogfehérítéssel (fehérítéssel) vonzóbbá tehetjük fogait.

Az Evergreen Dental a legmodernebb LED technológiával dolgozik, amely akár 2-3 árnyalatnyi fogfehérítést is lehetővé tesz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Dr. Simay AttilaFŐORVOS, SZÁJSEBÉSZ ÉS IMPLANTOLÓGUS SZAKORVOS

    Röntgen felvétel