Esztétikai kezelések

  1. Home
  2. /
  3. Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászat

Az esztétikai megoldások az utóbbi időben kiemelt prioritássá váltak a fogászatban, mivel a legújabb technológiák lehetővé teszik a kiváló minőségű, az eredetire tökéletesen hasonlító fogak megjelenését. A teljes kerámia koronák, a digitális mosolytervezés a legmodernebb, korrekt áron elérhető kezelésekké váltak. Esztétikai fogászatról elsősorban akkor beszélünk, amikor a fogak kinézetét vagy alakját kell korrigálni.

Ne hagyja ki a lehetőséget!

FOGÁSZATI KORONÁK ÉS HIDAK

Ha egy fog jelentősen sérült vagy görbe, de a gyökér jó, és nincs gyulladás, akkor megtartható és lefedhető gyökérkezelt koronával. A fogkorona védi a fogat, és megoldja a funkcionális és esztétikai problémákat. A koronákkal és hidakkal tökéletesen utánozhatjuk a valódi fogakat, így még a gyakorlott szemek sem biztos, hogy észreveszik a különbséget az eredeti és a műfog között. A koronák és hidak főként fémmel olvasztott kerámiából vagy teljes kerámiából készülnek.

A korona akkor is rögzíthető implantátumra, ha a fog már nem létezik, vagy a károsodás olyan mértékű, hogy azt el kell távolítani és pótolni kell. Ebben az esetben implantátum koronáról beszélünk.

Foghídról akkor beszélünk, ha egy vagy több hiányt implantátum beültetése helyett protézissel látunk el. A híd mindig legalább három részből áll, és a hiányt úgy hidalja át, hogy a két szomszédos fogra rögzítik, amelyek a pillérek, vagy hasonló módon két vagy több implantátumra. Ezután beszélünk a fogászati implantátumokból álló hídról.

A híd elemei egyben koronák is, és szinte minden korona és híd fémből készül kerámia béléssel vagy teljes kerámiából (cirkónium).

MINDEN A FOGÁSZATI KORONÁKRÓL ÉS HIDAKRÓL

Van egy átfogó cikkünk a fogászati koronákról és hidakról, ahol mindent megtudhat az anyagokról, technikákról, előnyökről és hátrányokról, valamint a koronák és hidak árairól, és megtudhatja, hogy kinek ajánljuk a koronákat és hidakat.

ISO minősítéssel rendelkező fogászati klinikánk kizárólag a legújabb előkészítési technikákat alkalmazza és a legjobb (CE minősítésű) anyagokkal dolgozik, így Ön hosszú távú megoldásnak nézhet elébe, 5 év garanciával.

Az Evergreen Dental a legjobb választás azoknak a pácienseknek, akik megfizethető áron szeretnének kiváló minőségű fogkoronákat vagy hidakat.

Ha koronák vagy hidak iránt érdeklődik, itt veheti fel velünk a kapcsolatot.

HÉJAK

A héjak esztétikailag korrigálhatják a fogak kinézetét, ezért a kozmetikai vagy esztétikai fogászat kategóriájába tartoznak. Ezeket a hártyaszerű, egyedi kerámiahéjakat a fogak felszínére helyezik. Ez az eljárás minimálisan invazív, mivel csak a fog külső felületét, a zománcot távolítják el.  A felhasznált anyagnak (porcelán) köszönhetően a héjak hosszú ideig tartanak és nagyon ellenállóak. Számos optikai rendellenesség megoldható vele.

MINDEN A HÉJAKRÓL

Van egy átfogó cikkünk a furnérokról, ahol mindent megtudhat az anyagokról, technikákról, előnyökről és hátrányokról, valamint az árakról, és megtudhatja, hogy kinek ajánljuk a koronákat és hidakat.

Fogászati klinikánk az esztétikai kezelésekre, így a héjakra is specializálódott klinika. Így a német Ivoclar cég e.Max porcelánját használjuk.

Az Evergreen Dental a legjobb választás azoknak a pácienseknek, akik tökéletes héjakat szeretnének megfizethető áron.

Küldjön nekünk egy képet a fogairól, és mi meg tudjuk mondani, hogy Ön alkalmas jelölt-e a héjakra. Vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

FOGFEHÉRÍTÉS

Tudta, hogy mások rólunk alkotott általános képét nagyban befolyásolja a mosolyunk és a fogaink állapota?

Egy tanulmány szerint az első találkozások során az esetek 78%-ában észrevesszük mások mosolyát és fogait.

Nem vagy elégedett a fogaid színével? Szeretne fehérebb fogakat? Professzionális fogfehérítéssel (fehérítéssel) vonzóbbá tehetjük fogait.

MINDENT A FOGFEHÉRÍTÉSRŐL

Van egy átfogó cikkünk a fogfehérítésről, amelyben mindent elolvashat a folyamatról, a koronák és hidak előnyeiről és hátrányairól, valamint árairól, és megtudhatja, hogy kinek ajánljuk a koronákat és hidakat.

Az Evergreen Dental a legmodernebb LED technológiával dolgozik, amely akár 2-3 árnyalatnyi fogfehérítést is lehetővé tesz.

Az Evergreen Dental a legjobb választás azoknak a pácienseknek, akik megfizethető áron szeretnének fogfehérítést.

Ha érdekli a fogfehérítés, itt veheti fel velünk a kapcsolatot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Dr. Simay AttilaFŐORVOS, SZÁJSEBÉSZ ÉS IMPLANTOLÓGUS SZAKORVOS

    Röntgen felvétel