fbpx

Esztétikai kezelések

  1. Home
  2. /
  3. Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászat

Az esztétikai megoldások az utóbbi időben kiemelt prioritássá váltak a fogászatban, mivel a legújabb technológiák lehetővé teszik a kiváló minőségű, az eredetire tökéletesen hasonlító fogak megjelenését. A teljes kerámia koronák, a digitális mosolytervezés a legmodernebb, korrekt áron elérhető kezelésekké váltak. Esztétikai fogászatról elsősorban akkor beszélünk, amikor a fogak kinézetét vagy alakját kell korrigálni.

Ne hagyja ki a lehetőséget!

FOGFEHÉRÍTÉS

Tudta, hogy mások rólunk alkotott általános képét nagyban befolyásolja a mosolyunk és a fogaink állapota?

Egy tanulmány szerint az első találkozások során az esetek 78%-ában észrevesszük mások mosolyát és fogait.

Ismerje meg modern fogfehérítési eljárásainkat, amelyekkel rövid idő alatt észrevehető eredményeket érhet el. Professzionális csapatunk segítségével búcsút inthet a elszíneződéseknek, visszanyerve ezzel a magabiztos és vonzó megjelenést.

Fogfehérítés

Rendelői fogfehérítés 30.000 forinttól az Evergreen Dentalnál

Fogkőeltávolítás

A fogkőeltávolítás során egy modern ultrahangos eszközzel alaposan megszabadítjuk a fogakat a fogkő lerakódásától. Az eljárás teljesen fájdalommentes. Azért, hogy megakadályozzuk a baktériumok újbóli elszaporodását, alaposan simára polírozzuk a fogfelszínt.

Ezáltal a lehelete friss lesz, és a fogai néhány árnyalattal fehérebbek is lehetnek. Az ilyen gondoskodásnak köszönhetően a kialakult állapot hosszú ideig megőrizhető, ha rendszeresen és helyes technikával mos fogat. Ebben dentálhigiénikus kollégáink segítségére lesznek.

Depurátor

Ultrahangos fogkőeltávolítás polírozással 30.000 Ft az Evergreen Dentalnál

Fogszabályozás

A fogszabályozás egy olyan terület a fogászatban, amely segít a fogak és az állkapocs helyes elrendezésének, illetve azok funkciójának optimalizálásában. A megfelelően rendezett fogak nemcsak esztétikus mosolyt eredményeznek, hanem hozzájárulnak az egészséges rágás és beszéd kialakulásához is.

Az Evergreen Dentalnál többféle fogszabályozási lehetőség közül választhat. Elérhető hagyományos és láthatatlan fogszabályozó is klinikánkon.

Ha nem tud dönteni, hogy melyik lenne optimálisabb az Ön számára, ne aggódjon, fogszabályozó szakorvosunk segít eldönteni. Addig is a gombra kattintva tájékozódhat a különbségekről:

Láthatatlan fogszabályozó Spark Aligner

Fogszabályozás már 370.000 forinttól az Evergreen Dentalnál

Koronák és hidak

Ha egy fog jelentősen sérült vagy görbe, de a gyökér jó, és gyulladás nem észlelhető, akkor megtartható és a fog lefedhető egy koronával. A korona védi a fogat, és megoldja a funkcionális és esztétikai problémákat. A koronákkal és hidakkal tökéletesen utánozhatjuk a valódi fogakat, így még a gyakorlott szemek sem biztos, hogy észreveszik a különbséget az eredeti és a műfog között. A koronák és hidak főként fémmel egybeolvasztott kerámiából vagy cirkóniumból készülnek.

Foghiány esetén implantációt követően a korona az implantátumra rögzül, átmenőcsavar segítségével. Ebben az esetben implant-koronáról beszélünk.

Foghídról akkor beszélünk, ha egy vagy több foghiányt implantátum beültetése helyett híddal látunk el. A híd mindig legalább három részből áll, és a hiányt úgy hidalja át, hogy a két szomszédos fogra rögzítik, amelyek a pillérek, vagy hasonló módon két vagy több implantátumra. Utóbbi esetben beszélünk fogászati implantátumokból álló hídról. A híd elemei egyben koronák is, és szinte minden korona és híd fémből készül kerámia béléssel, full-kerámiából vagy cirkóniumból.

Koronák és hidak 78.000 forinttól az Evergreen Dentalnál

HÉJAK

A héjak esztétikailag korrigálják a fogak kinézetét, ezért a kozmetikai vagy esztétikai fogászat kategóriájába tartoznak.

Ezeket a hártyaszerű, egyedi kerámiahéjakat a fogak felszínére helyezik. Ez az eljárás minimálisan invazív, mivel csak a fog külső felületét, a zománcot távolítják el.

A felhasznált anyagnak (porcelán) köszönhetően a héjak hosszú ideig tartanak és nagyon ellenállóak. Számos optikai rendellenesség megoldható vele.

Héjak már 110.000 forinttól az Evergreen Dentalnál

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Szájsebész, főorvos
Dr. Simay AttilaFŐORVOS, SZÁJSEBÉSZ ÉS IMPLANTOLÓGUS SZAKORVOS

    Röntgen felvétel