Az első konzultáció menete - Evergreen Dental

Az első konzultáció menete

  1. Home
  2. /
  3. Az első konzultáció menete

Fogászati konzultáció

Még nem járt az Evergreen Dental Budapest belvárosi rendelőjében? Talán Önnél is most jött el az idő, hogy rászánja magát egy komplett fogászati kezelésre vagy szűrésre.

Annak érdekében, hogy már az első látogatására is kétségek nélkül érkezzen, szeretnénk Önt végigvezetni azon a részletes konzultációs folyamaton, melyre az első ilyen alkalommal biztosan számíthat és melyre előre felkészülhet.

Várjuk Önt is szeretettel Budapest belvárosában, nyugodt, igényes környezetben elhelyezkedő fogászati rendelőnkben, ahol a várakozás pillanataira is otthonos körülményeket varázsoltunk.

Professional dental clinic

Miért érdemes az Evergreen Dentalt választani?

Az Evergreen Dental egy modern, családi fogászat, melyet évről-évre egyre több külföldi és magyar páciens választ fogászati és szájhigiénés problémájának megoldására.

Fogorvosaink és asszisztenseink egytől-egyig magasan képzett szakemberek, akiknek a munkájuk a hivatásuk, meglévő pácienseink pedig feltétel nélkül megbíznak bennük.

  • Szakmai tudás és tapasztalat: Fogorvosaink és asszisztenseink több éves tapasztalattal rendelkeznek a fogászati ellátás terén. Közös érdekünk, hogy klinikánk dolgozói folyamatos szakmai képzéseken vehessenek részt, így tartva szinten tudásukat és folyamatos fejlődésüket
  • Mindent a Pácienseinkért: Mindent megteszünk azért, hogy ha Ön látogatást tesz hozzánk, komfortosan érezze magát nálunk itt tartózkodása során a várakozástól kezdve kezelése végéig. Fontos számunkra, hogy teljes elégedettséggel távozzon mind a vizsgálatok és kezelések, mind pedig a kiszolgálás tekintetében.
  • Személyre szabott kezelések: A kezelési terveket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze Önnek egy átfogó szakorvosi és a szükséges diagnosztikai vizsgálat elvégzése után.
  • Kényelmes és barátságos környezet: Fogászatunkat úgy terveztük meg, hogy Ön a lehető legotthonosabban érezze magát nálunk. Kényelmes, hangulatos várótermünkben lágy zene szól és kellemes, nyugtató aromaterápiát alkalmazunk, hogy a legfélősebb Pácienseink is képesek legyenek ellazulni.

A fogászati konzultáció menete

1. Érkezés a klinikára, adminisztráció

Amikor Ön megérkezik előre egyeztetett időpontjára az Evergreen Dentalhoz, az Andrássy út egyik legpatinásabb épületének első emeletén helyet foglaló fogászati klinikánkra, recepciónkon segítőkész koordinátor kollégáink már várják Önt.

Miután bejelentkezett, foglaljon helyet kényelmes várószobánkban, ahol míg várakozik, kényelmesen kitöltheti a konzultációhoz szükséges állapotfelmérő lapunkat. Helyiségeinkben igyekeztünk minden igényt kielégítő, harmonikus légkört varázsolni nyugalmat árasztó illattal, olvasnivalóval, nagyképernyős televízióval. Míg várakozik, bátran elfogyaszthat egy frissítő pohár vizet, bársonyos ízű teát, vagy egy csészényi minőségi kávét.

Fogászatunkon mindent megteszünk azért, hogy a várakozással eltöltött idő minél kényelmesebben teljen. Koordinátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, bátran tegye fel kérdéseit, örömmel válaszolnak Önnek.

Evergreen Dental fogászati klinika az Andrássy úton
Főorvos, szájsebész, implantológus

2. Állapotfelmérés, probléma átbeszélése

Az adminisztrációs lépéseket követően kezelőorvosa várja Önt, akinek részletesen beszámolhat tüneteiről és igényeiről.

Szabadon felteheti kérdéseit és megismerheti a lehetséges kezelési megoldásokat problémájára.

Fogorvosunk alaposan megvizsgálja Önt, és ha szükséges, akkor 3D CBCT vagy panoráma röntgenfelvételt készít, majd ezen képalkotó vizsgálatok alapján felvázolja Önnek a legjobb megoldásokat problémájára.

3. Digitális diagnosztika

A digitális diagnosztikai eszközök, vagyis a 3D CBCT és a panoráma röntgen segítik kezelőorvosát abban, hogy részletes és pontos képet kapjon fogai aktuális állapotáról.

A mindenre kiterjedő digitális diagnosztika különösen fontos olyan kezelések esetén, mint az implantátum beültetés, csontpótló beavatkozások, szájsebészeti beavatkozások, fogágybetegségek kezelése, gyökérkezelések vagy góckutatás.

Panorámaröntgen, CT

4. Felvételek kiértékelése

A digitális diagnosztikai felvételek nem pótolhatják az emberi tudást, szakértelmet és tapasztalatot, hanem inkább kiegészítik és támogatják azokat.

A fogászati konzultáció ezért a felvételek részletes kiértékelésével folytatódik, melynek célja, hogy mind Ön, mind kezelőorvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon a felmerült fogászati problémákról.

A konzultáció során megvizsgálják, mi lehet az ideális megoldás a problémákra, és hogyan lehet azokat Önnek személyre szabottan és az elképzeléseihez, lehetőségeihez igazodva kezelni.

5. Kezelési terv / árajánlat

A személyes fogászati konzultáció eredménye egy írásba foglalt kezelési terv. Ez a dokumentum részletesen kifejti, milyen kezelésekre van szükség a fogászati probléma megoldásához, és meghatározza a kezeléssorozat időtartamát.

A kezelési terv tartalmaz egy írásos árajánlatot is, amely részletesen bemutatja, mennyibe kerül Önnek mind a teljes kezelés, mind az egyes kezelési alkalmak. Ezáltal teljes mértékben áttekinthetővé és követhetővé válnak a kezelés költségei az Ön számára.

A kész tervet részletesen megbeszélheti kezelőorvosával és páciens koordinátorával, akik örömmel válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Időpontfoglalásért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36704775173 -as telefonszámon,
vagy az info@evergreendent.hu email címen

Végül, de nem utolsó sorban tekintse meg virtuális videónkat, hogy ne csak a szavak beszéljenek az Evergreen Dental milliőjéről.

Várjuk szeretettel klinikánkon, hogy személyesen is megtapasztalhassa, mitől vagyunk „Több, mint fogászat”

Gyakran ismételt kérdések

Ha akkut panaszom van, elképzelhető, hogy azonnal elkezdik a kezelésemet?

Igen, igyekszünk az akkut helyzeteket azonnal, megfelelően kezelni.

Milyen papírokat kell vinnem?

A helyszínen, az anamnézis lap kitöltéséhez szükség lesz néhány alapadat megadására, mint a személyigazolvány száma és a TAJ-szám. Kérjük, ezeket hozza magával, vagy számát írja fel, hogy be tudja írni ezeket az anamnézis lapra. A recepción semmilyen iratot nem kell bemutatnia.

Ha van régi röntgenfelvételem, elhozzam?

Igen, amennyiben rendelkezik fél évnél nem régebbi röntgenfelvétellel, kérjük, hozza magával.

Mennyi a várakozási idő?

A fogászaton, akárcsak más egészségügyi intézményben, sajnos néha-néha adódhatnak váratlan helyzetek, mely az orvos/klinika önhibáján kívül történik, ezért óhatatlanul is előfordulhat, hogy néha elcsúszik egy-egy kezelés.
Csapatunk igyekszik minden esetben tartani a lefoglalt időpontot, azonban a lehetséges csúszások miatt előre is elnézésüket kérjük, de biztosítjuk Önöket, hogy kiemelten figyelünk erre a dologra és igyekszünk megfelelően kezelni a váratlan helyzeteket, a csúszás nem általános dolog klinikánkon.

Milyen előkészületekre van szükség az első konzultációra?

Fogmosáson kívül általában nincs szükség speciális előkészületekre az első konzultációra, de érdemes lehet korábbi röntgenfelvételeket, orvosi leleteket vagy gyógyszerlistát magával hozni. Ezenkívül érdemes előzetesen értesíteni a rendelőt esetleges allergiákról vagy speciális igényekről.

Mennyi időt vesz igénybe az első konzultáció?

Az első fogászati konzultáció általában körülbelül 30-60 percig tart. Az időtartam változhat a szükséges vizsgálatok és az eset bonyolultsága alapján.

A konzultációra éhgyomorral kell érkeznem?

Sem a fogászati konzultációra, sem pedig a fogászati kezelésre nem kell, hogy éhgyomorral érkezzünk. Fogászati kezelések előtt kifejezetten javasolt a normális étkezés a vércukorszint szintentartása miatt.

Mi történik, ha a kezelést nem vállalom el az első konzultáció után?

Az első konzultáció nem kötelez a kezelés elfogadására. A fogorvos részletesen megbeszéli az esetleges kezelési tervet, és a páciensnek lehetősége van más véleményeket is kikérni, mielőtt döntést hoz.

Mennyibe kerül az első konzultáció?

Az általános állapotfelmérés és konzultációs csomag (röntgennel, amennyiben szükséges) 15.000 Ft-ba, Szájsebészeti konzultáció CT-vel 28.000 Ft-ba kerül.

Érdemes minden esetben tájékozódnia az aktuális promócióinkról, általában minden hónapban tartunk szombati konzultációs napokat ingyenes diagnosztikával + 50% kedvezményt kap a professzionális fogtisztításra!

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A helyszínen fizethet készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával és Egészségpénztári kártyával is.

Ha maradt megválaszolatlan kérdése, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Szájsebész, főorvos
Dr. Simay AttilaFŐORVOS, SZÁJSEBÉSZ ÉS IMPLANTOLÓGUS SZAKORVOS

    A "Fájl kiválasztása" gombra kattintva feltöltheti meglévő röntgen felvételét.