fbpx

Ajánlási rendszer

  1. Home
  2. /
  3. Ajánlási rendszer

Hadd mutassuk be ajánlói rendszerünket

Kész megosztani a barátaival és családjával a káprázatos mosoly örömét, miközben Ön is ragyogó, egészséges vigyorral kényezteti magát? Ne keressen tovább, mert fogászati klinikánk Ajánlóprogramja pont az Ön számára kínál megoldást!

Az Evergreen Dentalnál tisztában vagyunk a ragyogó és magabiztos mosoly jelentőségével. Ezért örömmel mutatjuk be Ajánlóprogramunkat, amelynek célja, hogy Önt és szeretteit is ingyenes professzionális fogtisztítással ajándékozza meg.

Ajánljon minket egy barátjának vagy családtagjának, és mindketten kapnak egy
INGYENES PROFESSZIONÁLIS FOGTISZTÍTÁST

Szájsebész, főorvos
Dr. Simay AttilaFőorvos, szájsebész, implantológus

Hogyan működik?

Elégedett volt a fogászati kezeléssel? Ha van olyan személy, akinek szintén hasznára válhatnának szolgáltatásaink, kérjük, ajánlja őt hozzánk új ajánlóprogramunkon keresztül:

  1. Ajánljon minket: Ha pozitív tapasztalatokat szerzett fogászati klinikánkon, és szeretné továbbadni az örömöt, egyszerűen ajánlja egy barátjának vagy családtagjának weboldalunkat. Ajánlhatja szolgáltatásainkat bárkinek, aki elsőrangú fogászati ellátást keres.
  2. Időpontegyeztetés: Az Ön ajánlója felkeresi weboldalunkat, és időpontot foglal. Megismerik képzett fogorvosi csapatunkat, a legmodernebb technológiát és a meleg, barátságos légkört, amely megkülönböztet minket.
  3. Élvezik az ingyenes professzionális fogtisztítást: Megbecsülésünk jeléül Ön és az Ön által ajánlott barátja vagy családtagja is kap egy utalványt egy ingyenes professzionális fogtisztításra. Ez egy win-win szituáció!

Ajánlás

Csatlakozzon még ma fogászati klinikánk ajánlóprogramjához, és adja tovább a szép, egészséges mosoly ajándékát.

Készen áll a kezdésre? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy élvezze az ingyenes professzionális fogtisztítást, valamint segítsen másoknak megtapasztalni a legjobb fogászati ellátást.

Dental consultation with the chef oral surgeon

Ha maradt megválaszolatlan kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot

    Röntgen felvétel