fbpx

Plant A Tree Project

  1. Home
  2. /
  3. Plant A Tree Project

Földünk védelme és gondozása sosem volt még ennyire fontos!

Csatlakozzon hozzánk, mentsük meg együtt földünket!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Plant A Tree Project partnereiként részesei lehetünk egy csodálatos küldetésnek és ezzel hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb jövőhöz!

Most pácienseinkkel karöltve, együtt tehetünk sok kisebb, de annál fontosabb lépést az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Az Evergreen Dental fogászat most minden új páciens kezelése után elültet egy fát, így is lassítva a klímaváltozás rohamos tempóján.

Jöjjön el hozzánk bármilyen fogászati kezelésre, és mi

minden új Páciens után ültetünk egy névvel felcímkézett facsemetét.

Nem csak önmagáért és saját egészségéért, de Földünk jólétéért is tehet egy hasznos lépést!

Plant a tree project

Amennyiben a kezelése után nyomon szeretné követni az ültetett csemetét, recepciónkon egy rövid regisztráció során megadhatja nevét és email címét. Amint elültettük a fát, a megadott email címre küldünk Önnek egy fotót a névre szóló, címkézett facsemetéről.

Az ápolt fogak mellett küldetésünk a Földünk védelme és gondozása is, hiszen sokáig szeretnénk még egészséges mosolyunkkal megtölteni ezt a csodálatos Világot!

Álljon Ön is eme hasznos és egyedülálló kezdeményezés mellé és foglaljon nálunk időpontot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és kérdés esetén bővebb információkkal is szolgálnak Önnek! Várjuk szeretettel!

forest earth climate change

Ha szeretne cselekedni a Földünk védelme érdekében, hívjon minket vagy írjon emailt!
Telefon: +3612010835
Email: info@evergreendent.hu

További kérdései vannak?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Röntgen felvétel