fbpx

Hagyományos fogszabályozás

  1. Home
  2. /
  3. Hagyományos fogszabályozás

A hagyományos fogszabályozó a legelterjedtebb és legismertebb típus. Ezek a konstrukciók fém és/vagy porcelán bracketekből állnak, amelyeket speciális ragasztóval erősítenek fel a fogakra. A fogszabályozó drótok segítségével gyakorol nyomást a fogakra, így irányítva és korrigálva azok elhelyezkedését.

A hagyományos fogszabályozók hatékonyak és megbízhatóak, és széles körben alkalmazhatók mindenféle fogtípus kezelésére. Modern változataik már sokkal kényelmesebbek és diszkrétebbek, mint régebben.

Damon Ultima System™

Hagyományos fogszabályozó

Rögzített technológia, fájdalommentes és gyors

  • A Damon Ultima rendszer egy olyan szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi, hogy a brekettek a fogakat finomabb erővel, hatékonyabban, ám mégis fájdalommentesen mozgassák.
    A hagyományos fogszabályozóktól eltérően ennél a megoldásnál nem használnak gumigyűrűket a kis vezetékek lekötéséhez, ezért nem kellemetlen a fogszabályozó viselete, és sokkal könnyebben tisztítható.
  • Összefoglalva egy kényelmesebb, higiénikusabb fogszabályozási lehetőséget kínálunk Önnek a Damon Ultimarendszerrel, melynek használatával csökken a fogíny recesszió és a foghúzás esélyének lehetősége is.

Milyen eseteket tud a Damon Ultima™ helyreigazítani?

Álló fogak a megfelelő harapáshoz

A fogak viszonylag egyenesnek tűnhetnek, miközben továbbra is bedőlnek (a képen) vagy kiszélesednek.

Mosolyív

A szép mosoly egyik fontos eleme a mosolyív. Mosolyív jön létre, ha a fogak görbülete követi az alsó ajak ívét, és egy természetesen gyönyörű és gördülékeny mosolyt hoz létre.

Az ínymosoly kezelése

A fogínytöbbletet tartalmazó mosoly, más néven „gumi” mosoly, elvonhatja a figyelmet a fogak és az arc természetes szépségéről. Sok Damon orvos most már hihetetlen eredményekkel tudja kezelni az ínymosolyt.

Ha Ön is hasonló problémával küzd, kérjen időpontot!

Ki végzi a konzultációt?

Dr. Pál EszterFogszabályozó szakorvos

Dr. Pál Eszter vagyok, fogszabályozó szakorvos. Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2015-ben. A fogszabályozás területe már gyerekkorom óta vonzott, saját fogszabályzásom során a havi állítások alkalmával megismertem a rendelői közeget.

Az egyetemi tanulmányaim alatt ezért kiemelt figyelmet fordítottam a fogszabályozásra, elnyertem egy gyakorlati programot és egy magánrendelőbe is bejártam asszisztálni. Rezidens éveim alatt több féle fogszabályozó rendszerrel is megismerkedtem, a hagyományos fogszabályzóktól kezdve az aktív és a passzív önligírozó készülékekig. Szakvizsgámat 2019-ben szereztem meg. 2023-ig angliai magánrendelőkben is dolgoztam, ott merültem el a láthatatlan sínes fogszabályozó rendszerek használatában.

Több technika kipróbálása után végül rátaláltam azokra a fogszabályozó készülékekre, amikkel a legmagasabb színvonalon tudom pácienseimet ellátni. Felragasztott fogszabályzók közül csak a Damon™ rendszert használom, mivel a fogakat és a csontszerkezetet kímélve, a kellemetlenségeket minimalizálva gyors és stabil eredmény érhető el vele. Sínes fogszabályzók közül pedig az amerikai Spark™ Aligner rendszert alkalmazom, amely az átlagos alignerekhez képest még kényelmesebb, kevésbé látható és hatékonyabb a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően.

Ha szívesen részt venne egy konzultáción, hívjon minket vagy írjon emailt!
Telefon: +3612010835
Email: info@evergreendent.hu

Porcelán fogszabályozó
Hagyományos fogszabályozó

Szeretettel várjuk egy konzultációra az Evergreen Dentalnál

További kérdései vannak?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Röntgen felvétel