Mit is jelent az All-on-4™?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé, egy erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt ad.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. Néhány hét gyógyulás után a fogorvos felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. Az étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

Nobel Biocare All-on-4 Lösung
Wunderschönes Hollywood-Lächeln mit All-on-4

All-on-4™ Fogászati Implantátum előnyei:

Ellentétben a fogsor viselőkkel, az All-on-4™-al rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:

  • Természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak
  • Rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból kínos pillanatokban
  • Egy fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
  • Stabil harapási erő, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mindenféle típusú élelmiszereket enni tudjunk
  • Csökkentett a száj körüli arcrész beesettségét, ami fiatalítja az arc megjelenését
  • Nincs többé fogsorragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására szükség
  • Nincs többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés

Az innovatív fogászati megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója, amely egy neves európai implantológus-fogorvos Dr. Paulo Malo együttműködésével lett kifejlesztve. Kiterjedt klinikai kutatásaik eredményezték ezt a sikeres eljárást, amely a lehető legkevesebb implantátumot teszi szükségessé, ugyanakkor biztosítja az állandó és természetes mosolyt a lehető legrövidebb idő alatt.

Hívjon minket vagy írjon nekünk most!

Elérhetőségeink

+36 1 201 0835[email protected]

Visszahívást kérek