fbpx

Kivehető megoldások

  1. Home
  2. /
  3. Fogászati kezelések
  4. /
  5. Kivehető megoldások

Kivehető megoldások alatt a nem rögzített fogsorokat értjük. Az esetek többségében a nem megfelelő csontsűrűség miatt már nincs lehetőség az implantátum berakására, így marad a kivehető fogsor. A fogsort rendszeresen ki kell venni és tisztítani.

Két főbb típusa van, a teljes kivehető fogsor, illetve a részleges fogsor. A teljes kivehető fogsor esetében már nincs eredeti fog, a részleges fogsornál még vannak eredeti fogak, ezekhez van igazítva a fogsor.

A kivehető fogsort az íny változásának követően alá kell bélelni annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen a szájpadláshoz, illetve az ínyhez. Ezt a folyamatot az idő múlásával többször is végre kell hajtani.

Hívjon minket vagy írjon nekünk most! Elérhetőségeink:
+36 1 201 0835info@evergreendent.hu

A következő típusú kivehető megoldások léteznek:

1

Prémium teljes fogsor

kompozit anyagból készült fogsor, ami leköveti a szájpadlás vonalát, gyakran fogsor ragasztóval kell rögzíteni.

2

Lokátoros fogsor 2 – 4 implantátumon

ez egy implantátumon rögzített fogsor, amely sokkal stabilabb, mint a teljes kivehető fogsor. Gömb retenciós módszerrel kapcsolódik az implantátumokhoz, ami kiváló rögzítést eredményez. Tisztításhoz ezt a fogsort is ki kell venni.

3

Stéges fogsor

4 implantátumon rögzített, kivehető fogsor. Az implantátumokra egy stég kerül, ami speciális kialakítással kapcsolódik a fogsorhoz. Ez is egy stabil, de kivehető fogsor.

Az eltávolítható megoldás előnyei a következők:

• Olcsó
• Kevésbé invazív
• Könnyen javítható

Ha érdeklik a kivehető megoldások, kérjen visszahívást

    Röntgen felvétel