fbpx

Fogszabályozás

  1. Home
  2. /
  3. Fogszabályozás

Fogszabályozás életkortól függetlenül

A fogszabályozás nem csupán gyermekkorban lehetséges, hanem gyakorlatilag bármely életkorban alkalmazható, amennyiben a megfelelő feltételek adottak.

Ma már rendelkezésre állnak olyan modern, láthatatlan és esztétikus fogszabályozó eszközök, amelyekről korábban csak álmodhattunk. Ezek viselése kényelmesebb, és a kezelési időtartam is szignifikánsan lerövidül.

Amennyiben szép mosolyt szeretne elérni, már ma elkezdheti ezt az utat. Tapasztalni fogja, hogy a magabiztossága azonnal növekedni fog!

Dr. Pál EszterFogszabályozó szakorvos

Nem tudom, hogy a hagyományos vagy láthatatlan fogszabályozó lenne optimálisabb számomra.

Ne aggódjon, fogszabályozó szakorvosunk segít Önnek eldönteni!

Hagyományos vs. láthatatlan fogszabályozó

A fém és porcelán típusú hagyományos fogszabályozók hosszú ideje beváltak a fogorvosi gyakorlatban. Ezek hatékonyan kezelik a súlyosabb fogtorlódásokat és széles körben alkalmazhatók. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy láthatók, és néhány Páciens számára esztétikai kihívást jelenthetnek.

A láthatatlan fogszabályozók, mint például a Spark Aligner™, kényelmes és diszkrét megoldást kínálnak a fogak helyes pozícionálására. Ezek átlátszó műanyagból készülnek, így alig észrevehetőek, és könnyen eltávolíthatók étkezéskor vagy fogmosáskor.

A döntés tehát részben az Ön egyéni igényeitől és preferenciáitól függ. Ha fontos az esztétika és a láthatatlanság, akkor a láthatatlan fogszabályozó lehet az ideális választás. Ha viszont a hagyományos módszerek bizonyulnak hatékonyabbnak az Ön számára, azok is kitűnő eredményeket hoznak.

Tudjon meg többet fogszabályozóinkról:

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A Fogászatunk szakemberei mindkét típusú fogszabályozási módszerben jártasak, és szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb opció kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott tanácsot és kezelést kapjon a tökéletes mosoly eléréséhez!

Szájsebész, főorvos
Dr. Simay AttliaFŐORVOS, SZÁJSEBÉSZ ÉS IMPLANTOLÓGUS SZAKORVOS

    Röntgen felvétel