Fogászati labor

CAD/CAM.

Sokan nem tudják, hogy a tökéletes munka elengedhetetlen része a fogorvos, illetve a fogtechnikus szoros együttműködésének, a felhasznált anyagok minőségéről nem is beszélve. A legjobb eredmény érdekében, minden egyes fázis után jönnek a próbák, annak érdekében, hogy a legjobban személyre tudjuk szabni az aktuális munkákat, legyen az korona, héj, vagy fogpótlás. A próbák alatt az orvosaink tökéletes eredményt kapnak az aktuális munkákról és közösen a technikussal teljesen személyre tudják szabni, hogy a páciens a legkényelmesebb, legesztétikusabb, és a legjobb megoldással távozzon.

A jogszabály szerint a fogorvosok, illetve a klinikák két év garanciát kell vállaljanak végleges megoldásokra. Nálunk 5-7 év garanciával távozhatnak a végleges megoldást kapó pácienseink, illetve egész életen át tartó garanciát vállalunk az implantátumokra, köszönhetően a magas színvonalú anyaginknak és precíz munkáinknak. Egy tökéletes fogászati megoldás legalább 20 évig helyt kell álljon, megfelelő gondoskodás és kontroll mellett. A munka végeztével orvosaink elmondják, hogy kell tisztítani és hogy mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy minél tovább tartson a kezelés eredménye.

Zirkonzahnherstellung
Zahntechniker bei der Arbeit

Az Evergreen Dental-nál Budapest egyik legjobb fogtechnikusa a laboratóriumi vezetőnk, és a munkatársak többsége mesterképzéssel rendelkezik a protézisek, a kerámiák, a fémfeldolgozás és a digitális CAD / CAM tervezés és kivitelezés területén. Az Evergreen Dental már most kínálja ezeket a modern, digitálisan tervezett megoldásokat, mint például a digitális állapotfelmérés, a számítógépes gyártás és a 3D nyomtatás. Ezeknek a megoldásoknak az egyik nagy előnye, hogy lehetőség nyílik az adatátvitelre vonatkozó egyedi tervek megtakarítására, amelyek lehetővé teszik az újratermelést egy gombnyomással, ha valamilyen ponton javításra vagy cserére van szükség, sok energiát és időt takarítva meg.

Garancia

  • Tömések – 1 év
  • Kivehető megoldások – 2 év
  • Porcelán héj – 3 év
  • Rögzített megoldások – 5 év
  • Implantátum – élettartam garancia

Fogászati laborban használt kifejezések rövidítései

  • VITA – kerámia leplezés koronákra
  • CAD/CAM – számítógép vezérelt digitális tervezés kivitelezés, koronák hidak és héjak számára
  • E-max HT – nagy fényáteresztő képességgel rendelkező porcelán, koronák, héjak betétek számára

Certificates