fbpx

Páciens komfort

  1. Home
  2. /
  3. Páciens komfort

A maximális kényelemért

A beteg kényelme az egyik legfontosabb szempontunk. Gondoskodunk a fogorvosi kezeléssel kapcsolatos minden körülményről, hogy a lényegre összpontosíthassunk. Ez már az előkészítő szakaszban elkezdődik, és magában foglalja az utazás kezdeti kommunikációját, szervezését, és az optimális megoldást keressük a fogorvosi székben és azon kívül is.

Professional dental clinic

Páciens komfort

A klinikánk mindent megtesz annak érdekében, hogy a pácienseink minden tekintetben otthon érezzék magukat, mindenben a pácienseink segítségére állunk, legyen szó bármiről. A váróban teával, kávéval, illetve Wi-Fi szolgáltatással várjuk Önt.

Flexibilitás

Minden páciens más, más igényekkel és prioritással. Mindenkivel személyre szabottan bánunk, és megpróbálunk eleget tenni a pácienseink legapróbb igényeinek is. Nyugodtan fordulhat hozzánk bármilyen kéréssel, maximális rugalmassággal mindig az Önök rendelkezésére fogunk állni.

Kommunikáció

A hatékony kommunikáció elengedhetetlen része, kezdete egy fogászati kezelésnek. Minden esetben kérjük leendő pácienseinket arra, hogy direktben keressenek minket. Mindig készségesen válaszolunk minden kérdésre.

Elhelyezkedés

Evergreen Dental Budapest szívében az Andrássy út 45. szám alatt található. A szecessziós stílusban épült épületet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította, ami otthona volt a méltán híres Japán kávézónak, ahol olyan híres művészek jártak, mint József Attila, Kassák Lajos vagy Rejtő Jenő. A közelben található számos ismert és híres épület, úgy, mint az Operaház, Hősök tere és a Liszt Ferenc tér. A klinika könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépjárművel is.

Kérdezzen tőlünk!

    Röntgen felvétel