fbpx

Teljes helyreállítás

  1. Home
  2. /
  3. Fogászati kezelések
  4. /
  5. Teljes helyreállítás

A megoldás az összes fogászati problémára: teljes helyreállítás

Teljes fogászati rekonstrukcióról akkor beszélünk amikor az egyik állkapcson lévő fogak több mint fele hiányzik, és szükség van a rágás, illetve a beszéd helyreállítására. A klinikánkon viszonylag gyorsan két vizitben meg lehet oldani a teljes rekonstrukciót. Az első viziten megtörténik az állapotfelmérés, konzultáció és az implantáció. Ha további csontpótlásra is szükség van, akkor egy extra vizit is szükséges. Az utolsó viziten a páciens megkapja a protetikát, koronákat, hidakat, vagy a körhídat. Ha nincs szükség sebészeti beavatkozásra akkor általában egy vizitben is letudható a kezelés. Egy teljes helyreállítással a pácienseink visszanyerhetik mosolyukat, illetve az optimális rágási funkciókat. Sok esetben a félelem a fogorvostól, rossz szájhigiénia, illetve az elhanyagolt fogápolás is vezethet a fogak elvesztéséhez. Sok esetben a teljes helyreállítás a maradék fogak kihúzásával, és azok implantátumokkal való pótlásával jár. Természetesen a páciens kívánsága szerint más lehetőségek is szóba jöhetnek, fogsor vagy kombinált fogsor.

A fogászatban sok megoldás létezik a hiányzó fogak pótlására, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy keresse fel klinikánkat, ahol a páciens kívánsága szerint tudunk optimális ajánlatot készíteni. Az állapotfelmérésen, konzultáción kiderül, hogy milyen beavatkozásra is van szükség és az orvosaink ennek megfelelően készítik el a legoptimálisabb ajánlatot.

A teljes fogpótlásnál felmerülő kérdés lehet az altatás lehetősége. A klinikánkon lehetőség van altatásos beavatkozásra is. Különösen azok számára ajánljuk ezt, akik félnek a fogorvostól, idegesek, nyugtalanok kezelés közben. Altatásban általában csak a sebészeti beavatkozást szoktunk végezni, a protetika és fogpróbák altatás nélkül is megoldhatók.

Hívjon minket vagy írjon nekünk most! Elérhetőségeink:
+36 1 201 0835info@evergreendent.co.uk
Visszahívást kérek