fbpx

Egyéb fogászati szolgáltatások

  1. Home
  2. /
  3. Fogászati kezelések
  4. /
  5. Egyéb fogászati szolgáltatások

Fogfehérítés

Hallott már arról, hogy az első találkozás alkalmával az emberek 78%-a a másik mosolyára és fogaira figyel fel először?

Természetesen az erre vonatkozó tanulmányok beható ismerete nélkül is nyilvánvaló, hogy ami annyira feltűnő helyen van, mint az arc és a fogak, az nem maradhat észrevétlen. Többek között ezért sem mindegy, hogy milyen állapotban vannak fogaink. Egy egészséges, hófehér fogsor ráadásul nemcsak jó benyomást kelt, de a közérzetünket is jelentősen javítja, hiszen magabiztosabbak és felszabadultabbak leszünk tőle.

Nem érdemes halogatni tehát a fogfehérítő kezeléseket, mert pofonegyszerű módszerekkel, meghökkentően rövid idő alatt valóban látványos eredményt érhetünk el velük.

Tudta, hogy a klinikai fogfehérítés akár 7-8 árnyalatot is képes világosítani fogán egyetlen óra alatt?

A fogfehérítésre kétféle megoldást ajánl az Evergreen Dental: az otthoni és a professzionális klinikai fogfehérítést. Nálunk mindkét lehetőség adott, így személyre szabottan, együtt választhatjuk ki az Ön számára megfelelő megoldást a konzultáció során.

Mindkét fehérítő eljárás előtt érdemes azonban a fogak állapotát rendezni egy személyre szabott dentálhigiéniás kezeléssel. Általában egy professzionális fogtisztítás, fogkő-eltávolítás és polírozás elegendő, de előfordulhat, hogy egy-két fogat kezelni is kell a beavatkozás előtt.

Bármelyik fogfehérítési eljárást is választjuk, az „utógondozás” elengedhetetlen a látványos eredmény fenntartásához. Sok színezőanyagot tartalmazó ételek, italok (pl. kávé, tea, kóla, alkohol) fogyasztása, valamint dohányzás esetén, ugyanis jóval hamarabb kialakulhat újra az eredeti fogszín. Helyes és gondos napi fogápolással, illetve rendszeres dentálhigiéniás beavatkozásokkal azonban ez megelőzhető.

Fogékszer

Legyen még csillogóbb és egyedibb a mosolya: próbálja ki az Evergreen Dental fogékszereit!

A fogékszer felhelyezése teljesen fájdalommentes, egyáltalán nem károsítja a fogakat, és bármikor könnyedén eltávolítható.

Az ékszer felhelyezéséhez először is megtisztítjuk a fog felszínét. Ezután egyszerűen felragasztjuk a kristályt az Önnek szimpatikus helyre, és már készen is vagyunk!

Kérjük, hogy az ékszer tartóssága érdekében a ragasztást követő egy órában még ne egyen. Inni azonban bátran ihat. A kezelés után továbbá egy ideig kerülje a kemény ételek fogyasztását, valamint az ékszerrel díszített fogát ne mossa meg 12 órán keresztül. Ezután viszont már nyugodtan használhatja fogait, éppen úgy, ahogy eddig: a prémium minőségnek köszönhetően a fogékszer hosszú ideig a helyén marad.

Ínykorrekció és ínyplasztika

Egy ápolt fogsor szépsége akkor érvényesül igazán, ha a fogakat körülvevő íny is egészséges és esztétikus. Gyakran előfordul azonban, hogy túl hosszú vagy épp ellenkezőleg: visszahúzódott a fogíny. Az sem ritka, hogy aszimmetrikus, vagy pedig egy betegség, netán fogászati beavatkozás hatására változik rendellenessé a külleme. A fogágybetegség ugyancsak deformálhatja az ínyt, ahogyan a bölcsességfogak körüli duzzadt szövetek is gondot okozhatnak.

A deformációk a klinikánkon elérhető szájsebészeti kezelésekkel könnyedén korrigálhatók. A műtétek fájdalommentesek, altatásban vagy helyi érzéstelenítéssel végezzük őket, hogy Önnek semmi kellemetlenséget ne okozzon a beavatkozás, és komfortosan érezze magát a fogorvosi székben.

Az ínykorrekció egy viszonylag egyszerű műtét, amellyel az íny felületét, szövetét tudjuk formálni. A beavatkozás kiválóan alkalmas például a foghúzás miatt egyenetlenné vált íny kezelésére vagy a benőtt ínylebenyek eltávolítására.

Az ínykorrekcióval szemben az ínyplasztika már kicsivel bonyolultabb szájsebészeti beavatkozás, amelynek során gyakran a csontot is korrigáljuk. Ezért inkább komolyabb ínyproblémák esetén ajánlott. Alkalmazására főként esztétikai okokból kerülhet sor, de sokszor a korona felhelyezését is ínyműtét előzi meg a tökéletes összhatás és a tartósság érdekében.

Hívjon minket vagy írjon nekünk most! Elérhetőségeink:
+36 1 201 0835info@evergreendent.co.uk
Visszahívást kérek