fbpx

Óvintézkedések

  1. Home
  2. /
  3. Óvintézkedések

Kérjük, figyelmesen olvassa el az Evergreen Dental által bevezetett óvintézkedésekre vonatkozó információkat. Fogászati klinikánkon minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat biztonságosan, maximális védelemmel végezzük. Fokozott biztonsági intézkedéseket biztosítunk az Ön egészségének megőrzése érdekében.

Mit teszünk a fertőzés kockázatának kizárása érdekében:

✔ Orvosaink és asszisztenseink maszkot viselnek.

✔ A helyzetre reagálva klinikánkon szigorúbb higiéniai szabályokat vezettünk be: minden egyes beteg után különös figyelmet fordítunk az alapos fertőtlenítésre, ami érinti a kezelőhelyiségeket, a várótermet, a mosdókat, a fogorvosi székeket, fogantyúkat, asztalokat, székeket, foteleket és a padlót.

✔ Rendszeresen szellőztetjük a klinika teljes területét, és minimálisra csökkentjük a légkondicionálók használatát.

✔ Kollégáinkat – orvosainktól és asszisztenseinktől kezdve a recepciósokon át a takarítószemélyzetig – elméleti és gyakorlati szinten is oktattuk az új járványügyi és higiéniai szabályokról és a szükséges többletfeladatokról.

✔ Ha a válaszok alapján felmerül a COVID-19 betegség gyanúja, a kezelés csak 3 napnál nem régebbi negatív PCR teszt esetén végezhető.

✔ Tudatosan szabályozzuk a rendelőnkbe érkező betegek számát, így lehetőség van arra, hogy a várakozó betegeink a járványügyi helyzetben szükséges fizikai távolságtartást betartják.

✔ A kezelés előtt minden beteg arcát speciális fertőtlenítő folyadékkal tisztítjuk meg.

✔ A klinika mosdóit minden használat után fertőtlenítik.

✔ Kollégáink csak akkor végeznek munkát, ha egészségesek. Azért vigyázunk magunkra, hogy a betegeinkkel is tudjunk törődni.

Mit kérünk Öntől a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében:

✔ Kérjük, e-mailben vagy telefonon mondja le a találkozót, ha Ön vagy a háztartásában élő bármely személy 2-3 nappal az utazás előtt nem érzi jól magát, és az új COVID-19 betegség bármelyik tünetét tapasztalja.

✔ Kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzen időben. (Ez alól kivételt képez a súlyos mozgáskorlátozott személy kísérője.) Senki más, csak a kezelésre váró betegek tartózkodhatnak a klinika területén.

✔ Kérjük, hogy maszkban érkezzen a klinikára.

✔ Érkezéskor kérjük, használja a recepciónál kihelyezett kézfertőtlenítőt.

✔ A kapcsolatok számának minimalizálása érdekében kérjük, hogy a kezelési díj 100%-át érkezéskor bankkártyával fizesse ki, vagy az összeget előre utalja át.

✔ A kezelés előtt és után pácienseinknek a WHO által ajánlott 1%-os H2O2 oldattal kell öblíteniük a szájukat.

Közös érdekünk, hogy minimalizáljuk az emberi érintkezések számát, hogy megfelelő időt biztosítsunk a fertőtlenítésre, és ami a legfontosabb, hogy valódi biztonságot teremtsünk mind a betegek, mind a kollégák számára. Várótermünket úgy alakítottuk ki, hogy betegeink 2 méteres távolságot tudjanak tartani egymástól. Kérjük, tartsák be a fenti előírásokat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

    Röntgen felvétel