fbpx

Őszi ajánlat: Ajándék fogkőleszedés

  1. Home
  2. /
  3. Őszi ajánlat: Ajándék fogkőleszedés

Újítsa meg mosolyát! 🙂

Őszi ajánlatunk keretében a 90 perces professzionális rendelői fogfehérítés mellé az AirFlow sópolíros fogkőeltávolítás a mi ajándékunk!

Ajánlat érvényessége: 2020. november 30-ig.

90 perces professzionális rendelői fogfehérítés: 93.000Ft 
AirFlow sópolíros fogkőeltávolítás: 25.000Ft helyett AJÁNDÉK 

Mitől színeződhetnek el fogaink?

  • Ételek és italok: Fogelszíneződés esetében először mindig át kell tekintenünk mit fogyasztunk. A vörös italok, kóla, erősen főzött kávé és tea, valamint egyes fűszerek gyakran elszíneződést, sárgulást okozhatnak ha túl sokat fogyasztunk belőlük.
  • Cigaretta: Általánosan elmondható, hogy a cigaretta sok más káros hatása mellett a fogakat sem kíméli. A nikotin és a kátrány rezisztens fogkövet hoz létre és károsítja a fogak színét is.
  • Gyógyszerek: Sokan nem gondolnak rá, de a tartósan szedett gyógyszerek és gyógyhatású készítmények is okozhatnak fogelszíneződést. Ilyen esetben mindig érdemes konzultálni kezelőorvosunkkal.
  • Fogcsikorgatás: A fogak csikorgatása mikrokárosodást okoz a fogfelszínen, ami elszíneződéshez vezethet.

Fogfehérítés az Evergreen Dentalban

A budapesti Evergreen Dental fogászati ​​klinika általában nem tanácsolja az otthoni fogfehérítési gyakorlatok alkalmazását. Mivel ez egy meglehetősen bonyolult kémiai folyamat, a szakszerűtlen fehérítés többet károsíthat, mint segít. Legjobb esetben az elszíneződés és a szennyezés egy része eltávolítható, de a házi módszerek drasztikus hatása a zománc elvékonyodását okozhatja. Ez nemcsak érzékenységhez és ínykárosodáshoz vezethet, hanem a későbbi ínybetegségek okozója is lehet. Az otthon használt aktív komponensek általában alacsony koncentrációban vannak, ezért lassabban működnek. A legjobb és legkényelmesebb módszer az, ha hagyja, hogy egy szakértő végezze a fehérítést.

Általános tévedés, hogy a rendelői fehérítés károsítja a fogzománcot. Szakszerű és körültekintő kezelés esetén ez nem történik meg. Szakértő dentálhigiénikus kollégáink mindig figyelembe veszik az egyedi körülményeket és ennek megfelelően határozzák meg a hatóanyagok koncentrátumát. A kezelés után a fog felülete laposabb és simább lesz, ami megkönnyíti a tisztítást is.

A professzionális fogfehérítést általában meg kell előzze a fogkő eltávolítása és polírozása.

Az Evergreen Dentalnál professzionális LED technológiát alkalmazunk a 90 perces rendelői fogfehérítéshez, amely lehetővé tesz akár 2-3 árnyalatú fehérítést is egy munkamenet során.

Kérjen időpontot még ma!

    Röntgen felvétel