fbpx
  1. Home
  2. /
  3. Dental blog
  4. /
  5. Happy patients
  6. /
  7. Happy Patient Interview –...

Happy Patient Interview – Annie B. Olaszországból

Annie Olaszországból érkezett hozzánk. Súlyos csontveszteségben és fogszuvasodásban szenvedett.

Barátai és ismerősei ajánlották neki az Evergreen Dental fogászatot Budapesten, ezért úgy döntött, hogy 2021. július elején eljön hozzánk konzultációra.

Miután megkapta a számára legmegfelelőbb kezelési tervet, július végén elkezdte a kezelést Dr. Popon Dorina, Dr. Szárkiszján Edina és Dr. Simay Attila fogorvosoknál. 

Először Dr. Simay Attila húzta ki néhány rossz állapotban lévő fogát, majd a régi koronáit is eltávolították. Ideiglenes fogsorral ment haza, és 3 hónap múlva, novemberben, a gyógyulási idő letelte után jött vissza. 

Ez a második kezelés gyors és kényelmes volt. Dr. Simay Attila ezúttal két implantátumot ültetett be a felső állkapcsába, mely kezelést újabb néhány hónapos gyógyulási idő követte.

Végül Annie 2022 áprilisában jött vissza harmadszor is, tíz munkanapra. Ez volt a kezelés utolsó, protetikai része. A végén a felső állkapocsba lokátoros fogpótlást, az alsó állkapocsba pedig prémium részleges fogpótlást kapott. 

A fő problémája az elején az volt, hogy bizonyos ételeket már nem tudott rendesen megrágni, de a végén már nemcsak azt tudott enni, amit akart, hanem az új fogak esztétikája is kivételes volt!

Nagyon elégedett volt klinikánkkal és orvosaink munkájával. A személyzet minden tagját nagyon barátságosnak és segítőkésznek találta, valamint az ő szavaival élve „a személyzet minden tagja hihetetlenül odafigyel a szorongó páciensek igényeire”

Köszönjük a bizalmat, Annie!

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

    Röntgen felvétel