1. Home
  2. /
  3. Dental blog
  4. /
  5. Happy patients
  6. /
  7. Happy Patient Interview –...

Happy Patient Interview – Annie B. Olaszországból

Annie Olaszországból érkezett hozzánk. Súlyos csontveszteségben és fogszuvasodásban szenvedett. Barátai és ismerősei ajánlották neki az Evergreen Dental-t, ezért úgy döntött, hogy 2021. július elején eljön hozzánk konzultációra.

Miután megkapta a számára legmegfelelőbb kezelési tervet, július végén elkezdte a kezelést Dr. Popon Dorina, Dr. Szárkiszján Edina és Dr. Simay Attila fogorvosoknál. 

Először Dr. Simay Attila húzta ki néhány rossz állapotban lévő fogát, majd a régi koronáit is eltávolították. Ideiglenes fogsorral ment haza, és 3 hónap múlva, novemberben, a gyógyulási idő letelte után jött vissza. 

Ez a második kezelés gyors és kényelmes volt. Dr. Simay Attila ezúttal két implantátumot ültetett be a felső állkapcsába, mely kezelést újabb néhány hónapos gyógyulási idő követte.

Végül Annie 2022 áprilisában jött vissza harmadszor is, tíz munkanapra. Ez volt a kezelés utolsó, protetikai része. A végén a felső állkapocsba lokátoros fogpótlást, az alsó állkapocsba pedig prémium részleges fogpótlást kapott. 

A fő problémája az elején az volt, hogy bizonyos ételeket már nem tudott megenni, de a végén már nemcsak azt tudott enni, amit akart, hanem az új fogak esztétikája is kivételes volt! Nagyon elégedett volt klinikánkkal és orvosaink munkájával. A személyzet minden tagját nagyon barátságosnak és segítőkésznek találta, valamint az ő szavaival élve “a személyzet minden tagja hihetetlenül odafigyel a szorongó páciensek igényeire”! 

Köszönjük a bizalmat, Annie!

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

    Röntgen felvétel