Továbbajánlási rendszer

  1. Home
  2. /
  3. Továbbajánlási rendszer

Nálunk minden mosoly számít, és most Ön is része lehet egy fantasztikus ajánlatnak! Ha ellátogat hozzánk fogászati kezelésre, akkor egy speciális Továbbajánlási Kártyát adunk Önnek. Ez a kártya nem csak az Ön szájápolását segíti elő, hanem a pénztárcáját is megkíméli.

Hogyan működik?

Örömmel mutatjuk be Önnek új programunkat, melynek célja, hogy jutalmazzuk azokat a pácienseinket, akik továbbajánlják praxisunkat szeretteiknek, barátaiknak és ismerőseiknek.

  1. Jöjjön el hozzánk és kérje az ajánlási kártyát a recepción. A kártyát ki kell töltenie a saját adataival, magával viheti, és átadhatja azt bárkinek, akinek szeretné.
  2. Amikor az ajánlott személy részt vesz nálunk kezelésen, és bemutatja a kártyát a recepción, eljutnak hozzánk az Ön (ajánló) információi.
  3. A kártya bemutatása után rendszerünkben automatikusan jelöljük, hogy Ön 15.000 forint kedvezményt kap a következő kezeléséből (minimum 150.000 Ft feletti kezelési terv esetén), hálánk jeléül, hogy támogat minket és ajánl bennünket másoknak.

Miért érdemes ajánlani minket?

Csúcsminőségű fogászati ellátás: A praxisunkban kiváló minőségű fogorvosi kezelést és korszerű technológiát biztosítunk. Szakértő fogorvosaink és barátságos személyzetünk mindent megtesznek azért, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

Teljes körű szolgáltatások: Legyen szó általános fogászatról, fogszabályozásról, fogpótlásról vagy esztétikai beavatkozásokról, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet. Hatékony megoldásokkal állunk rendelkezésére, hogy visszanyerje mosolyának egészségét és szépségét.

Kényelem és bizalmasság: Fogászati rendelőnk barátságos és kényelmes környezetben várja Önt. Minden ellátást teljes diszkrécióval végezünk, hogy Ön nyugodt és biztonságban érezze magát.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Látogasson el hozzánk, és kérje a Továbbajánlási Kártyáját a recepción! Legyen a részese annak a gyönyörű mosolynak, amit szerettei és barátai is megérdemelnek!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes, igyekezzen, és ossza meg az ajánlatot szeretteivel, barátaival!

Kérdése van?
Keressen minket bátran!

    Röntgen felvétel