Több mint fogászat

St. Stephan Basilika

Fogturizmus – Több mint fogászat

Több mint fogászat, ahogy mi értelmezzük a fogturizmust, ahol a középpontban a fogászat szerepel, mint fő tevékenység, de nem mint egyetlen tényező. Nálunk a legapróbb tényezők is fontos szerepet játszanak, ezért a fogászati kezelés mellett, a legfőbb célunk hogy a páciens minden igényét kiszolgáljuk az érkezéstől a távozásig.

Teljes körű szolgáltatás

A kapcsolatfelvételtől az utazásszervezésen át, hotel foglalásig és transzferen át mindenben a segítségére vagyunk a pácienseinknek. Szolgáltatásunk a kezdetektől egészen a távozásig a páciens rendelkezésére áll, legyen az betegbiztosító ügyintézés, transzfer szervezés, és jövőbeli kontrollok intézése. A pácienseink bármilyen kéréssel fordulhatnak hozzánk, bármiben a segítségükre leszünk.

Das Wartezimmer von Evergreen Dental

Partnercégek – Több mint fogászat

Ahhoz, hogy a pácienseink igényeit kielégítsük, különböző partnercégekkel működünk együtt, ezzel biztosítva a páciens kényelmét a kezelés alatt, legyen szó masszázsról, fodrászról, vagy asztalfoglalásról egy étteremben. További információért kérjük érdeklődjön a klinikánkon személyesen vagy telefonon. Bármiben a segítségére vagyunk, több vagyunk, mint csak egy fogászat!

Das Fotostudio von Evergreen Dental

amit a “TÖBB MINT FOGÁSZAT” nekem jelent….