Digitális mosolytervezés

Kevesen tudják, de a sztárok tökéletes mosolyát mindig nagyon alapos, profi mosolytervezés előzi meg. Ennek során fotók és videók elemzésével meghatározzák a fogorvosok, milyen változtatás illik az arc és a fogak karakteréhez a legjobban. Majd ezt figyelembe véve kezdik el az esztétikai és hagyományos fogászati kezeléseket.

Egy ennyire a külsőségeket előtérbe helyező korban a felejthetetlen, pozitív első benyomás azonban nemcsak a sztárok, de minden igényes ember felé alapkövetelmény. A jó hír, hogy ma már a magabiztos mosoly könnyen elérhető az Ön számára is.

A digitális mosolytervezés egy speciális orvosi szoftver segítségével történik. A szolgáltatás óriási előnye, hogy Ön az orvosával közösen tervezheti meg és láthatja előre a végeredményt. Ez azt jelenti, hogy a tervezési fázisban van módja az eredményeket a saját ízlése szerint alakítani. A kontrollálhatóság ráadásul a költségekre is vonatkozik, hiszen a pontos kezelési tervet szintén egyeztetjük, hogy Ön a lehetőségei és a fontossági sorrend szerint időzíthesse az egyes fázisokat.

Wunderschönes Lächeln

Hogyan készül a hollywoodi mosoly?

A digitális mosolytervezés menete

Wunderschönes Lächeln

Először is gondosan elemezzük az Ön arcának és fogainak jellegzetességeit, majd ehhez alkalmazkodva szoftveresen megtervezzük tökéletes mosolyát.

A mosolytervezés végeredményét modellezni is tudjuk: készítünk egy prototípust, amely az Ön fogainak karakterét követi. Mindezt anélkül, hogy bármilyen beavatkozást végeznénk a fogakon. Így Ön „élőben”, 3D-ben is megtekintheti a tervezés eredményét.

A látványtervezést követően kezelési és költségtervet készítünk, amelyet maximálisan egyéni igényeihez igazítunk.

A mosoly megújításához használt minőségi, bevált anyag a kerámia, amellyel teljes pótlások is kivitelezhetők. Így a tökéletes eredményt általában kerámiahéjakkal és koronákkal érjük el. Természetesen a kezelések egyik fontos szempontja, hogy a lehető legkevesebb ép foganyag feláldozásával történjenek látványos változások.

Klinikánk a legjobb fogtechnikai laborokkal dolgozik együtt, akik hozzánk hasonlóan garantálni tudják a legmagasabb minőséget.

A digitális mosolytervezés előnyei:

 • Előre látható eredmények a digitális tervezésnek és a 3D modellezésnek köszönhetően.
 • Kontrollálható költségek, melyek a kezelési terv alapján módosíthatók, és az Ön lehetőségeihez alkalmazkodva ütemezhetők.
 • Hatékonyabb együttműködés az orvos és a fogtechnikus között. A tervezés segítségével precízebbek lesznek a mérések, így a megfelelő anyagok gyártása is.
 • Önhöz passzoló, egyedi eredmények az arc- és fogkarakter elemzése révén.
Fotodokumentation für Digital Smile Design

Folyamat:
Mielőtt elkezdjük tervezni az új mosolyát a digitális mosoly kialakításával, először megvitatjuk a vágyait, elvárásait és céljait. Ezt követően indulhat a folyamat:

 • Fotódokumentáció

  Nagy felbontású digitális képek és panoráma röntgen sorozatát készítjük el, hogy pontos ismereteket szerezzünk az arc- és a fogak arányáról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megítéljük a fogak, az íny, az ajkak és az arc pozíciós viszonyát, valamint a különböző érzelmek arckifejezéseit.

 • Importálás a szoftverbe

  A fotók, az elemzések és a röntgenképek átkerülnek a DSD programba, és láthatóvá válnak a képernyőn.

 • Digitális Tervezés

  A fogorvos a fogászati szakemberrel együtt megvizsgálja az eredményeket, és meghatározza a kezdeti helyzetet. Ezt követően egy javaslatot dolgoz ki a számítógépen, és a meglévő helyzet lehetséges változataként jelenik meg. Mostantól a szín, az alak és a design megváltoztatható, amíg megtaláljuk a kívánt megoldást. Ezután a tervezési adatok alapján prototípus hozható létre a laboratóriumban.

 • Wax-up - modellgyártás a fogtechnikai laboratóriumban

  A fogtechnikus átviszi a digitális adatokat egy modellre. Modellezi a kívánt helyreállítást, speciális viasszal egy gipszmodellre, és elvégzi a tervezett korrekciókat.

 • Mock-up - Prototípus készítése

  Ezt követően a viaszos megoldás átformálható: a viaszmodellből kapott fogformát átviszik a fogszínű műanyag héjakra. Ezeket a műanyag fogakat azután a természetes fogakhoz rögzítik és “rápróbálják”. Így alaposan tesztelheti az új fogakat, a végső gyártás előtt, és ha szükséges, kijavíthatja azokat.

 • Fotódokumentáció és prezentáció

  A főorvosunkkal végzett részletes értékelés során láthatja, a jelenlegi és a tervezett helyzet egymás mellé helyezését. Győződjön meg arról, hogy arca hogyan változik a gyönyörű új fogakkal. A későbbi munkák előzetes eredményének dokumentálása érdekében további fényképeket és videófelvételeket készítünk Önről.

Elégedett az eredményekkel? Amint minden az elvárásoknak megfelelő, megvitathatjuk Önnel a következő lépéseket, és elkezdhetjük a tényleges kezelést.

Evergreen Dental:

Az esztétikai fogászat szakembere

Arra törekszünk, hogy megvalósítsuk álmai mosolyát, ezért a mosoly előnézetének hatékony módját kínáljuk a digitális mosolytervezéssel. Ennek a módszernek köszönhetően a pácienseink már az előkészítési szakaszban látni fogják, milyen új mosolyt fognak élvezni a kezelés után. Szeretnénk megkönnyíteni helyzetét azzal, hogy el tudja dönteni, a kezelés mellett vagy ellen van, hogy elkerüljük a meglepetéseket.

 

Időtartama

A digitális mosolytervezési folyamat nem haladja meg a 8 órát, beleértve a dokumentációt, a tervezést és a modellezést a fogtechnikai laboratórium segítségével. Ebben az időben nem kell a klinikán maradnia, csak konzultálnia kell ( kb. 1,5 óra) és amikor kész, megtekinteni az eredményeket (kb. 1 óra).

Hívjon minket vagy írjon nekünk most!

Elérhetőségeink

+36 1 201 0835[email protected]

Visszahívást kérek